Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 15:19 | London, Apr 23 13:19 | New York, Apr 23 09:19
Shanghai, Apr 23 21:19 | Tokyo, Apr 23 22:19 | Sydney, Apr 24 00:19

Україна зможе залучити інвестиції з країн СНД і Близького Сходу



24 листопада 2010 в 22:20 - Уляна Роїк


Україна зможе залучити інвестиції з країн СНД і Близького Сходу

27-28 листопада в Києві відбудеться Інвестиційний Саміт країн СНД і Близького Сходу, головною метою якого є залучення інвестицій з арабських країн в пострадянські країни.



Про це під час прес-конференції в "Обозревателе" розповів директор Інституту глобальної економічної та енергетичної стратегії України Юрій Нерубай.

За його словами, на сьогоднішній день існує ряд проблем, що перешкоджають припливу інвестицій з арабських країн в Україні. Серед них експерт назвав такі: відсутність чітких правил гри для інвесторів в Україні, недостатній захист самого інвестора, а також інвестицій, продукту або які виробничих потужностей, які будуть ввезені в Україну; відсутність податкових преференцій для інвесторів. Крім того, Нерубій звернув увагу на недостатню політичну стабільність в країні. Разом з тим, на думку експерта, з боку арабських країн на сьогоднішній день відсутнє розуміння того, що відбувається в України. Не останню роль у цьому відіграють культурні відмінності. Тому в глобальному масштабі вони тільки починають інвестувати в цей регіон.

Таким чином, перед організаторами Саміту стояли завдання: культурно зблизити арабський світ і Україну, організація майданчика для спілкування потенційних інвесторів і топ-менеджерів, що представляють пострадянські країни. І, нарешті, головним завданням форуму є укладення договорів про інвестування.

Брала участь у прес-конференції керуючий партнер юридичної компанії LeoPartners Олена Дегрик, у свою чергу, додала, що на цій конференції вони планують укладати контракти. За її словами, в період підготовки форуму, що тривав півроку, надходило досить багато цікавих пропозицій від східних інвесторів про інвестування своїх коштів в українські підприємства. Це послужило відправною точкою для організації даного інвестиційного саміту.
 

Україна зможе залучити інвестиції з країн СНД і Близького Сходу


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті