Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:11 | London, Apr 25 09:11 | New York, Apr 25 05:11
Shanghai, Apr 25 17:11 | Tokyo, Apr 25 18:11 | Sydney, Apr 25 20:11

У Вінниці розробили план розвитку міста на цей рік



14 січня 2011 в 17:26 - Ілона Чіркова


У Вінниці розробили план розвитку міста на цей рік

За повідомленням прес-служби Вінницького Гика, програма соціально-економічного розвитку передбачає перелік заходів, спрямованих на розбудову та розвиток Вінниці.



Як стверджують у міськвиконкомі, у 2010 році дії міської влади, підприємств, організацій та установ були направлені на вихід з фінансової та економічної кризи. За рік вдалося стабілізувати ситуацію на ринку праці, збільшити темпи зростання заробітної плати і скоротити заборгованість з виплати, досягти запланованого рівня реалізації промислової продукції, поліпшити ситуацію в будівельній галузі, забезпечити безперебійну роботу підприємств житлово-комунального господарства і підвищити якість наданих ними послуг.

У 2011 році планується продовжити цю роботу і утримувати курс у напрямі розвитку обласного центру. Зокрема прогнозується збільшення обсягів реалізації промислової продукції до 4 млрд. грн., продовження розвитку промислових підприємств міста. Економічні показники, які були зафіксовані у минулому році, дають можливість прогнозувати збільшення обсягів роздрібного товарообігу на 22,1%, реалізацію платних послуг - на 10%. Очікується також розширення мережі підприємств торгівлі, ресторанного господарства і об’єктів з надання послуг на 40 одиниць.

Розпочнеться комплексна модернізація теплоенергетичного комплексу міста. Продовжиться робота з реорганізації ліфтового господарства. Покращиться транспортне обслуговування жителів міста. Буде створена єдина диспетчерська служба пасажирського транспорту міста, планується придбати 12 міських автобусів великого класу. Крім того, в поточному році у Вінниці розпочнеться будівництво нової школи.

У Вінниці розробили план розвитку міста на цей рік


Новини Статті Аналітика
Зростає сума заборгованості по зарплаті Вінницької області Зростає сума заборгованості по зарплаті Вінницької області Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Вінниця отримала понад 23 млн. грн. на розвиток культури та мистецтва Вінниця отримала понад 23 млн. грн. на розвиток культури та мистецтва Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Губернатор Вінничини хоче зустрітися з інвесторами тваринницької галузі Губернатор Вінничини хоче зустрітися з інвесторами тваринницької галузі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Вінниця виплатила дохід за облігаціями серії Вінниця виплатила дохід за облігаціями серії "F" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Вінниччина збільшує зовнішньоторговельний оборот Вінниччина збільшує зовнішньоторговельний оборот Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті