Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 20:19 | London, Apr 19 18:19 | New York, Apr 19 14:19
Shanghai, Apr 20 02:19 | Tokyo, Apr 20 03:19 | Sydney, Apr 20 05:19

У вересні інфляція лютувала в усіх областях

У вересні інфляція лютувала в усіх областях
Рейтинг: 0
Голосів: 0




13 жовтня 2010 в 13:15 - Роман Зайцев


У вересні інфляція лютувала в усіх областях

У вересніпроти серпня у всіх областях України зафіксована інфляція. Про це повідомляє Держкомстат.  



За даними Держкомстату, лідерами зростання споживчих цін за підсумками вересня стали Крим, Севастополь - 3,6%, Донецька, Луганська, Херсонська області - 3,5%, Миколаївська і Одеська області - 3,3%.

З початку року у всіх областях України також зафіксована інфляція, при цьому споживчі ціни найбільше зросли в Севастополі - на 12%, Крим - 8,9%, Запорізькій області - 8,7%, Одеській області - 8,4%.

Найменше ціни зросли у Вінницькій - 5,6%, Київській - 6,1%, Кіровоградській і Тернопільській областях - 6,4%.

Лідерами зростання цін на продукти харчування і безалкогольні напої у вересні стали: Севастополь і Херсонська область - 5,4%, Крим - 5,3%, Донецька область - 5,3%. Найменше ціни зросли в Київській і Сумській областях - 2,5%.

Алкогольні напої та тютюнові вироби у вересні проти серпня найбільше подорожчали в Сумській області - 9,9%, з початку року - зростання 22,6%, Хмельницькій - 9,5%, з початку року - зростання 20,4% і Севастополі - 9,4%, з початку року - зростання 17,1%.

Найменше ціни зросли в Київській області - 0,4%, з початку року - зростання 12,6%, Харківській - 2%, з початку року - зростання 19,5%, Чернівецькій - 2,1%, з початку року - зростання 19,9%.

Ціни на одяг і взуття у вересні найбільше зросли в Херсонській і Чернігівській областях - 1,2%, Харківській і Хмельницькій - 1,1%. Зниження цін зафіксоване лише в Київській області - 0,2%.

Житло, вода, електроенергія, газ та інші види палива у вересні до серпня найбільше подорожчали в Криму і Хмельницькій області - 0,7%.

Зниження цін зафіксоване лише в Закарпатській і Миколаївській областях - на 0,3% і 1,4%, відповідно. У Київській, Сумській, Чернівецькій областях і в Києві ціни не змінилися.

Ціни на предмети домашнього вжитку, побутову техніку і поточне утримання житла у вересні до серпня найбільше зросли в Чернігівській області - 1,1%, Хмельницькій - 0,9%, Херсонській - 0,8%.

Зниження цін зафіксоване у Волинській і Сумській областях - 0,1%, Харківській - 0,3%. У Криму і Чернівецькій області не змінилися.

Лідерами зростання цін на послуги охорони здоров`я у вересні стали Івано-Франківська область - 2,4%, Волинська - 1,5%, Київ -1,4%, Рівненська область - 1,3%.

Зниження цін зафіксоване в 6 областях і Севастополі, найбільше ціни знизилася в Севастополі - 0,7%. У Вінницькій області ціни не змінилися.

У вересні до серпня в більшості областей зафіксовано зниження цін на послуги транспорту в середньому на 0,4%. Тільки у Донецькій і Рівненській областях зафіксовано зростання цін - на 0,2% і 0,3%, відповідно.

Ціни на послуги зв`язку у вересні проти серпня знизилися в більшості областей країни, в середньому на 0,2%. Найбільше ціни зросли в Закарпатській області - 0,5%. У 13 областях і Києві ціни не змінилися.

Ціни у сфері відпочинку і культури у вересні проти серпня найбільше зросли в Закарпатській області - 1,4%, Тернопільській - 1,3%, Донецькій, Запорізькій, Полтавській і Черкаській областях - на 1,2%.

Зниження цін зафіксоване в Кіровоградській і Сумській областях - на 0,1% і 0,2%, відповідно. У Севастополі ціни не змінилися.

Вартість освіти у вересні до серпня збільшилася, в основному, в Луганській області - на 12%, Львівській - 11,2% і Закарпатській - на 10,7%. Найменше ціни зросли в Київській області - 2,6%.

Вартість послуг ресторанів і готелів у вересні до серпня найбільше зросла в Луганській області - на 2,4%, Львівській і Полтавській областях - 2,2%.

Зниження цін зафіксоване в Криму - 2%, Кіровоградській області - 1,3% і в Севастополі 1,7%. У Херсонській області ціни не змінилися.

У вересні інфляція лютувала в усіх областях


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті