Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 11:00 | London, Apr 19 09:00 | New York, Apr 19 05:00
Shanghai, Apr 19 17:00 | Tokyo, Apr 19 18:00 | Sydney, Apr 19 20:00

У Азарова зізналися, що трішки набрехали про інфляцію

У Азарова зізналися, що трішки набрехали про інфляцію
Рейтинг: 0
Голосів: 0




17 вересня 2010 в 15:00 - Роман Зайцев


У Азарова зізналися, що трішки набрехали про інфляцію

Уряд визнав, що в кінці 2010 року відбудеться прискорення споживчої інфляції. Заступник міністра економіки Ірина Крючкова вчора повідомила, що річна інфляція досягне 12%.  



Відзначимо, в січні-серпні ціни зросли на 4,3%. Враховуючи, що у вересні Мінекономіки очікує інфляцію в 1,2%, в останній квартал року ціни можуть щомісяця набирати у вазі по 2%.

Удвічі збільшаться темпи зростання тарифів на ЖКГ. За словами пані Крючкової, перегляд комунальних тарифів складе у загальному рівні інфляції 2,6%.

Виходячи з нинішньої частки послуг ЖКГ (11%) у споживчому кошику та їх подорожчання в січні-серпні на 12,2%, цей сектор вже забезпечив в загальній інфляції 1,36%.

Для збільшення показника до 2,6% за підсумками року тарифи на ЖКГ повинні вирости на 23,5%.

Основним же джерелом інфляції стануть продукти харчування.

"Для вересня характерне зростання цін на продовольство, так як починається сезонне подорожчання продуктів харчування. Також інфляцію вересня прискорить зростання цін на послуги, зокрема освіта", - говорить заступник міністра економіки.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України заявляв, що рівень інфляції в 2010 році складе 11,4%.

У Азарова зізналися, що трішки набрехали про інфляцію


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.02.2011. І знову Китай Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.02.2011. І знову Китай

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті