Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 17:29 | London, Apr 25 15:29 | New York, Apr 25 11:29
Shanghai, Apr 25 23:29 | Tokyo, Apr 26 00:29 | Sydney, Apr 26 02:29

Ціни на землю на Дніпропетровщині піднялися в 2-3 рази



23 листопада 2010 в 14:37 - Уляна Роїк


Ціни на землю на Дніпропетровщині піднялися в 2-3 рази

 У Дніпропетровській області вартість землі зросла в 2-3 рази після коригування нормативної грошової оцінки.  



Від сплати податку на землю і від орендної плати від фізичних та юридичних осіб до місцевих бюджетів області надійшло 82 260,60 тис. гривень, повідомили в прес-службі Держкомзему.

Очікується, що втричі більше надійде коштів до бюджету від проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів за новими тарифами, зазначила начальник облуправління Держкомзему.

За її словами, за десять місяців цього року після проведення коригування нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, базова вартість 1 кв.м. землі зросла в 2-3 рази. За цей час в області з виробництва вилучено 71,3 га сільськогосподарських угідь, а залишок коштів, що надійшли в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва, становить 19 178 тис. гривень. Від продажу на аукціонах 3,79 га очікують отримати до бюджету 11 907,3 тис. гривень. Для підбору земельних ділянок, які будуть виставлятися для продажу на аукціоні в районах та містах області, створено 32 комісії.

Дніпропетровські землевпорядники за кошти землевласників і землекористувачів та місцевих бюджетів провели інвентаризації 1 940,9 тис. га земель сільськогосподарського призначення, 213,08 тис. га земель населених пунктів та 128,8 тис. га земель несільськогосподарського призначення за межами населених пунктів.

На черзі проведення аналогічних робіт для закладів освіти та оздоровлення.


 

Ціни на землю на Дніпропетровщині піднялися в 2-3 рази


Новини Статті Аналітика
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Агро-бізнес України чекає на інвестиції Агро-бізнес України чекає на інвестиції I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті