Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 20:11 | London, Apr 23 18:11 | New York, Apr 23 14:11
Shanghai, Apr 24 02:11 | Tokyo, Apr 24 03:11 | Sydney, Apr 24 05:11

Ціни на цукор зменшилися на 4 %

Ціни на цукор зменшилися на 4 %




23 листопада 2010 в 15:17 - Уляна Роїк


Ціни на цукор зменшилися на 4 %

За інформацією Головного управління статистики, на споживчому ринку країни, у жовтні інфляційні процеси значно уповільнились. Індекс споживчих цін по Україні становив 100,5 %, по області – 100,9 %.  



Найбільше на індекс споживчих цін мають вплив продукти харчування, ціни на які впродовж місяця зросли на більше як 1 %.

Підвищення цін виробників молочної продукції викликало ріст споживчих цін від двох до восьми відсотків, а саме, на молоко згущене, кисломолочну продукцію, сметану, вершки, молоко, сири, масло.

У межах від одного до трьох відсотків стали дорожчими важливі продукти харчування, зокрема, хліб, м‘ясо та ковбаси, рис, гречка, олія, макаронні вироби, сало, яйця, борошно тощо.

У жовтні подовжився процес здешевлення цукру ще майже на 4 відсотки.

Після високого злету цін на овочі, зафіксовано їх здешевлення загалом на 3 відсотка. При цьому капуста знизилась в ціні на 7 відсотків, коренеплоди, цибуля – на 6, картопля – 2 відсотки.

Серед фруктів більше ніж на 9 відсотків подешевшали цитрусові, майже на 4 – виноград.

З початку року індекс споживчих цін по Україні склав 107,9 відсотка, по області – 108,3 відсотка.

Найбільшого підвищення, більше ніж у півтора раза, зазнали ціни на крупи. Молочні продукти такі як, молоко, сири, морозиво, сметана, вершки, консервоване молоко, кисломолочна продукція, масло подорожчали від 16 до 35 відсотків.

У межах від 6 до 17 відсотків підвищились ціни на рибу, фруктові соки, макаронні вироби, олію, мінеральні води, хліб, цукерки, шоколад, сіль, прянощі та кулінарні трави.

З початку року овочева продукція загалом подорожчала на 8 відсотків, зокрема картопля – в 1,6 раза. Водночас коренеплоди, цибуля та гриби подешевшали на 11 відсотків, капуста – на 6.

Серед фруктів майже на чверть подорожчали банани, на 7 відсотків – цитрусові.

Підвищення цін у сфері охорони здоров’я на 7 відсотків, в основному, викликане збільшенням вартості санаторно-курортних послуг на 11 відсотків.

Послуги транспорту стали дорожчими на 3 відсотки, що, в першу чергу, обумовлено зростанням цін на бензин на 8 відсотків.

 

Ціни на цукор зменшилися на 4 %


Новини Статті Аналітика
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті