Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:33 | London, Apr 20 04:33 | New York, Apr 20 00:33
Shanghai, Apr 20 12:33 | Tokyo, Apr 20 13:33 | Sydney, Apr 20 15:33

Тігіпко вважає, що всі реформи потрібно проводити системно і одночасно

Тігіпко вважає, що всі реформи потрібно проводити системно і одночасно




17 лютого 2011 в 13:02 - Ілона Чіркова


Тігіпко вважає, що всі реформи потрібно проводити системно і одночасно

Усі реформи в економічному і соціальному секторах потрібно проводити в комплексі, аби підвищити їхню ефективність, вважає Віце-прем'єр-міністр України - Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.



Сергій Тігіпко заявив, виступаючи у Верховній Раді під час парламентських слухань "Стан проведення пенсійної реформи та шляхи її вдосконалення", що все потрібно робити одночасно.

Сергій Тігіпко повідомив, що разом із пенсійною реформою Уряд відпрацьовує Трудовий кодекс, заходи щодо детінізації зарплат і лібералізації ринку праці.

Віце-прем‘єр-міністр зазначив, що вже в березні ми побачимо всі комплексні пропозиції щодо легалізації заробітної плати та робочих місць.

Урядовець додав, що задля покращення ситуації в економічному і соціальному секторах необхідно йти на рішучі кроки.

Сергій Тігіпко запевнив, що вони повинні піти на необхідні кроки в реформах, тому що останніми роками всі тільки говорили про проблеми, а системно нічого не пропонували – всі боялися політичної відповідальності.

Він додав, що реформи потрібно зараз проводити і в економічній, і в соціальній сферах. Швидше зробимо – швидше отримаємо ефект.

Тігіпко вважає, що всі реформи потрібно проводити системно і одночасно


Новини Статті Аналітика
МВФ сумнівається у здатності Греції до реформ МВФ сумнівається у здатності Греції до реформ Світовий банк лякає Україну негараздами Світовий банк лякає Україну негараздами Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Тігіпко думає, що рівень інфляції на кінець 2011 р. складе 8,9% Тігіпко думає, що рівень інфляції на кінець 2011 р. складе 8,9% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Литовці не хочуть інвестувати в Україну через відсутність реформ Литовці не хочуть інвестувати в Україну через відсутність реформ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У травні презентують зміни до Податкового кодексу У травні презентують зміни до Податкового кодексу У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті