Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:11 | London, Apr 26 00:11 | New York, Apr 25 20:11
Shanghai, Apr 26 08:11 | Tokyo, Apr 26 09:11 | Sydney, Apr 26 11:11

Світовий Банк готовий підтримати проект "електронний уряд"

Світовий Банк готовий підтримати проект "електронний уряд"




1 грудня 2010 в 09:40 - Уляна Роїк


Світовий Банк готовий підтримати проект "електронний уряд"

Світовий Банк готовий підтримати проект "електронний уряд", який на сьогодні пройшов експериментальні випробування і готовий до реалізації в усіх регіонах України. Про це йшла мова під час зустрічі голови Державного комітету з питань науки, інновацій та інформатизації Володимира Семиноженка з Директором Світового Банку по Україні, Білорусі та Молдові Мартіном Райзером. 



Як повідомили в прес-службі Державного комітету з питань науки, інновацій та інформатизації, на сьогодні близька до завершення і розробка законодавчої бази щодо впровадження цього проекту.

Зокрема, предметом обговорення став проект створення віртуального центру трансферу технологій, який дозволить Україні щільніше інтегруватися в єдиний інформаційний простір, отримувати в оперативному режимі відомості про нові технологічні та наукові розробки і, головне, виводити власні інноваційні продукти на світовий ринок.

За словами В. Семиноженка, електронне урядування є необхідною складовою модернізації відносин між громадянами та владними інститутами. За його словами, проект спростить та уніфікує надання звітності у фінансові та соціальні установи України, значно оптимізує процес прийняття державних рішень, позбавивши від "паперової" тяганини і зробить його набагато прозоріше.

 

Світовий Банк готовий підтримати проект "електронний уряд"


Новини Статті Аналітика
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Новий проект СБ з енергозбереження допоможе Україні зменшити енергоємність на 50 відсотків Новий проект СБ з енергозбереження допоможе Україні зменшити енергоємність на 50 відсотків Світовий банк лякає Україну негараздами Світовий банк лякає Україну негараздами ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Світовий банк прогнозує кінець ери долара Світовий банк прогнозує кінець ери долара Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Світовий банк затвердив позику на енергозбереження в Українi Світовий банк затвердив позику на енергозбереження в Українi Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті