Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 19:50 | London, Apr 18 17:50 | New York, Apr 18 13:50
Shanghai, Apr 19 01:50 | Tokyo, Apr 19 02:50 | Sydney, Apr 19 04:50

Сухе молоко, вершкове масло та сирні продукти поставлятимуть в Росію, Білорусію і Казахстан



15 листопада 2010 в 16:30 - Уляна Роїк


Сухе молоко, вершкове масло та сирні продукти поставлятимуть в Росію, Білорусію і Казахстан

Россельхознадзор може розширити асортимент української тваринницької продукції, яку буде дозволено поставляти в Росію і країни Митного союзу - Білорусію і Казахстан.  



Про це повідомляє прес-служба Россельхознадзору.

Така можливість обговорювалася минулої п‘ятниці на зустрічі глави Россельхознадзору та голови комітету ветмедицини України.

Мова йде, зокрема, про поставки сухого молока, вершкового масла та сирних продуктів (сир, виготовлений з використанням рослинних жирів).

Керівники двох відомств також домовилися, що до кінця тижня комітет надасть список виробників, що бажають експортувати продукцію до Росії і які успішно пройшли його перевірку і є зарекомендовані для інспекції Россельхознадзором.

Колишній список комітетом був відкликаний. Новий може бути опублікований вже у вівторок, у ньому буде 4-8 підприємств.

За його словами, найближчим часом комітет направить Россельхознадзору лист з проханням скасувати тимчасове обмеження на постачання в Росію продукції "Миронівського хлібопродукту" (введено 4 листопада).

 

Сухе молоко, вершкове масло та сирні продукти поставлятимуть в Росію, Білорусію і Казахстан


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті