Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 18:36 | London, Apr 19 16:36 | New York, Apr 19 12:36
Shanghai, Apr 20 00:36 | Tokyo, Apr 20 01:36 | Sydney, Apr 20 03:36

Росія збудує фрегат для Чорноморського флоту

Росія збудує фрегат для Чорноморського флоту




20 грудня 2010 в 13:32 - Ілона Чіркова


Росія збудує фрегат для Чорноморського флоту

На російському суднобудівному заводі "Янтар" у Калінінграді урочисто закладено першу секцію сторожового корабля нового проекту 11356 для Чорноморського флоту Росії.



Корабель буде носити ім’я російського флотоводця адмірала Івана Григоровича. На урочистій церемонії закладання корабля був присутній командувач Чорноморським флотом РФ віце-адмірал Володимир Корольов, а також онука адмірала Григоровича Ольга Петрова. Про це власному кореспонденту ГолосUA у Москві повідомили у прес-службі Міністерства оборони РФ.

Проект сторожового корабля є російською розробкою. Він призначений для ведення бойових дій проти надводних кораблів і підводних човнів супротивника, відбиття повітряних атак як самостійно, так і у складі з’єднання кораблів. Екіпаж корабля — 180 осіб, дальність плавання становить 4,85 тисяч миль. Фрегат озброєний протикорабельним, зенітним і протичовновим ракетними комплексами, 100-міліметровим артилерійським знаряддям, двома двотрубними торпедними апаратами, а також вертольотами Ка-28 або Ка-31.

Командувач Чорноморським флотом Володимир Корольов відзначив, що Чорноморський флот сьогодні боєздатний, але він потребує поповнення кораблями нового якісного рівня з сучасним озброєнням, саме таким буде сторожовий корабель нової серії. 

Термін побудови корабля – 34 місяця. За контрактом із Міністерством оборони, завод "Янтар" у найближчі чотири роки має побудувати три корабля такого класу.

Росія збудує фрегат для Чорноморського флоту


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті