Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 17:46 | London, Apr 25 15:46 | New York, Apr 25 11:46
Shanghai, Apr 25 23:46 | Tokyo, Apr 26 00:46 | Sydney, Apr 26 02:46

Азаров не ділом, а словом підтримав суднобудування

Азаров не ділом, а словом підтримав суднобудування




19 жовтня 2010 в 13:30 - Роман Зайцев


Азаров не ділом, а словом підтримав суднобудування

Уряд підтримуватиме вітчизняне суднобудування. Про це Прем’єр-міністр України Микола Азаров заявив у Миколаєві на урочистому мітингу з нагоди закладання буксирів із заводськими номерами 184, 185, повідомили Investycii.org у Департаменті інформації та масових комунікацій Секретаріату КМУ.  



"Потрібна воля і бажання навести в країні порядок. Саме це я ставлю на меті під час візиту до двох південних областей. Вони ключові для нас, перш за все, з точки зору розвитку суднобудування. У нас є програма виведення суднобудівної галузі з тієї затяжної кризи, в якій вона перебуває останні 20 років", - зазначив М.Азаров, додавши, що Україні потрібно будувати власні риболовецькі судна.

При цьому Глава Уряду підкреслив, що Україна має гарні транзитні можливості для перевезення вантажів водними магістралями. За словами М.Азарова, перевезення вантажів водними видами транспорту у 5 разів дешевше від перевезення подібних вантажів залізницею. «Отже, необхідно будувати судна, які можуть здійснювати перевезення нашими річками. Для розвитку держави необхідно, щоб працювали підприємства у нашій країні, в тому числі у суднобудівній галузі», - зазначив Прем’єр-міністр.

Він зауважив, що розроблений Урядом Податковий кодекс, який вже передано до парламенту, передбачає звільнення суднобудівної галузі від сплати податку на прибуток на 10 років. За словами Прем’єр-міністра, це дасть можливість підприємствам суднобудування збільшити фонд заробітної плати та залучити на заводи більш кваліфікованих працівників за вищу заробітну плату, а також технічно переоснастити, модернізувати та реконструювати українську суднобудівну галузь. М.Азаров підкреслив, що Податковий кодекс звільнятиме від оподаткування всі кошти, які суднобудівні підприємства направлятимуть на модернізацію свого виробництва.

Крім того, глава Уряду взяв участь у церемонії урочистої закладання буксирів із заводськими номерами 184, 185 та прикрутив табличку із заводським номером 184 до корпусу буксиру.

Азаров не ділом, а словом підтримав суднобудування


Новини Статті Аналітика
Азаров написав Путіну Азаров написав Путіну "газового" листа Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" ПДВ-облігації скуповують іноземці ПДВ-облігації скуповують іноземці ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Азаров доручив міністерствам забезпечити АПК добривами Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Азаров хоче зробити бюджет більш соціальним Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Києву ніяк не вдається продати Москві Києву ніяк не вдається продати Москві "Україну" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті