Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 06:42 | London, Apr 24 04:42 | New York, Apr 24 00:42
Shanghai, Apr 24 12:42 | Tokyo, Apr 24 13:42 | Sydney, Apr 24 15:42

Спроби приватних осіб привласнити землі біля заповідника "Херсонеса Таврійського" поки що невдалі



15 листопада 2010 в 15:00 - Уляна Роїк


Спроби приватних осіб привласнити землі біля заповідника "Херсонеса Таврійського" поки що невдалі

Прокуратура Севастополя виступила з позовними заявами щодо визнання недійсними державні акти на 17 земельних ділянок в недалеко від "Херсонеса Таврійського".  



Спочатку листопада в Севастополі на території, яка прямо прилегла до Національного заповідника "Херсонес Таврійський", почалося приватне будівництво. 

Як повідомляє телеканал Перший Севастопольський, давня дорога, некрополь і могильник, як частина найціннішого ландшафту біля воріт східного входу на Херсонес, знаходяться у власності міста, а не заповідника.

Старший помічник прокурора міста Севастополя заявив в інтерв‘ю Першому Севастопольському, що дану земельну ділянку площею 0,87 гектарів передали фізичним особам-членам житлово-будівельного кооперативу для будівництва та обслуговування житлових будинків і господарських будівель. Тобто, під присадибну індивідуальну забудову. Під час перевірки було встановлено, що дані розпорядження були видані з порушенням вимог ст. 38 Земельного кодексу України. За цими підставами прокуратура міста внесла протест, вказані розпорядження скасували розпорядженням міською адміністрацією 31 серпня 2010.

Як додає телеканал Перший Севастопольський, міська прокуратура пообіцяла уважно стежити за всіма будівельними маневрами біля стін заповідника.

Останнім часом появилося багато приватних структур, охочих до проведення в даному місці будівельних робіт.

 

Спроби приватних осіб привласнити землі біля заповідника "Херсонеса Таврійського" поки що невдалі


Новини Статті Аналітика
Уряд виділив Уряд виділив "Укренерго" 14,9 га земельних ділянок для ліній електропередач Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ 29 березня планує продати 18 земельних ділянок Київ 29 березня планує продати 18 земельних ділянок Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київ виставляє на продаж 18 земельних ділянок Київ виставляє на продаж 18 земельних ділянок Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ВР не підтримала рішення про подовжити мораторія на продаж с/г землі до 1 січня 2015 р. ВР не підтримала рішення про подовжити мораторія на продаж с/г землі до 1 січня 2015 р. У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ТОВ ТОВ "Надра Луганщини" видобуватиме метан та природній газ на Луганщині Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті