Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:34 | London, Apr 25 17:34 | New York, Apr 25 13:34
Shanghai, Apr 26 01:34 | Tokyo, Apr 26 02:34 | Sydney, Apr 26 04:34

Службові особи Буковини незаконно передали земельні ділянки на суму 200 тис. гривень



5 листопада 2010 в 11:00 - Уляна Роїк


Службові особи Буковини незаконно передали земельні ділянки на суму 200 тис. гривень

Функціонування протиправної схеми відчуження на території області земельної ділянки комунальної власності припинили співробітники УСБУ в Чернівецькій області. У результаті цієї оборудки фізичній особі було передано безоплатно у приватну власність землі запасу вартістю 200 тис. грн.  



 Про це повідомили в прес-центрі УСБУ в Чернівецькій області.

Співробітники УСБУ у Чернівецькій області встановили, що службові особи однієї із сільських рад сфальсифікували рішення сесії сільради про передачу фізичній особі у приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Таким чином внаслідок службових зловживань посадовців органів місцевої влади та самоврядування у приватну власність було безоплатно передано земельні ресурси вартістю 200 тисяч гривень, які фактично є землями запасу.

За матеріалами СБ України прокуратурою за даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання службовим становищем) та ч.2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Загалом з початку цього року за матеріалами документування СБ України в Чернівецькій області органами прокуратури порушено та розслідується 8 кримінальних справ за ознаками службових злочинів у сфері земельних відносин. Згідно з рішенням суду до адміністративної відповідальності притягнуто 23 службові особи органів місцевого самоврядування, стосовно яких СБУ складено адміністративні протоколи про корупційні діяння.

 

Службові особи Буковини незаконно передали земельні ділянки на суму 200 тис. гривень


Новини Статті Аналітика
Уряд виділив Уряд виділив "Укренерго" 14,9 га земельних ділянок для ліній електропередач Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ 29 березня планує продати 18 земельних ділянок Київ 29 березня планує продати 18 земельних ділянок Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В молокозавод Буковини інвестують 10 млн. доларів В молокозавод Буковини інвестують 10 млн. доларів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Київ виставляє на продаж 18 земельних ділянок Київ виставляє на продаж 18 земельних ділянок У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ВР не підтримала рішення про подовжити мораторія на продаж с/г землі до 1 січня 2015 р. ВР не підтримала рішення про подовжити мораторія на продаж с/г землі до 1 січня 2015 р. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті