Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 07:20 | London, Apr 19 05:20 | New York, Apr 19 01:20
Shanghai, Apr 19 13:20 | Tokyo, Apr 19 14:20 | Sydney, Apr 19 16:20

Російський ГАЗ поклав око на український "КрАЗ"

Російський ГАЗ поклав око на український "КрАЗ"




8 лютого 2011 в 12:51 - Ілона Чіркова


Російський ГАЗ поклав око на український "КрАЗ"

Група ГАЗ хотіла б створити альянс з білоруським МАЗом і українським "КрАЗом" і навіть захищала такий проект в уряді.



Про це розповів гендиректор дивізіону "Силові агрегати" ГАЗу Ігор Кульган. Щоправда, уряд поставився до ідеї негативно, на думку Кульгана, тому що не хоче створювати конкуренцію "КамАЗу", найбільшим акціонером якого є "Ростехнології".

"Камаз" і сам цікавиться МАЗом - "Ростехнології" ведуть переговори з білоруським урядом про придбання від 51 до 100% цього підприємства, зараз цілком перебуває в держвласності, говорив у грудні гендиректор "Камаза" Сергій Когогін.

ГАЗ у 2008 р. теж цікавився Мінським автозаводом, але з початком кризи групі стало не до цього. І зараз у неї апетит до покупки МАЗу не повернувся, стверджує її представник.

Але півроку тому переговори зі створення альянсу велися, говорить джерело "Ведомостей", близьке до групи. ГАЗ згоден і на менше, ніж "Камаз", сказав він.

Якщо інтерес до закордонної експансії знову прокинувся, значить, фінансовий стан компанії Олега Дерипаски дійсно покращився. Інакше навіщо б їй витрачати свої гроші на такі придбання, та ще й без допомоги держави і держкорпорацій, як у випадку з "Камазом".

 

 

Російський ГАЗ поклав око на український "КрАЗ"


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті