Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 08:38 | London, Apr 25 06:38 | New York, Apr 25 02:38
Shanghai, Apr 25 14:38 | Tokyo, Apr 25 15:38 | Sydney, Apr 25 17:38

Рівень безробіття Черкаської області знижується

Рівень безробіття Черкаської області знижується




7 лютого 2011 в 13:02 - Ілона Чіркова


Рівень безробіття Черкаської області знижується

Ринок праці Черкащини в 2010 році продемонстрував позитивні тенденції порівняно з попереднім, 2009 роком, повідомляють у відділі статистики, моніторингу та прогнозування Черкаської обласної служби зайнятості.



А завдячувати цим варто стабілізаційним економічним процесам, які відбувалися в області.

Так, за минулий рік рівень безробіття на Черкащині знизився, а рівень зайнятості населення, як і кількість працівників, яких узяли на роботу, зріс.

Підвищився і рівень охоплення безробітних заходами з профнавчання.

Серед основних причин, за якими черкащани зверталися до обласного центру зайнятості, 60% становлять звільнення за згодою сторін або ж через закінчення строку дії трудового договору; майже чверть – звільнення за власним бажанням. Кожна шоста особа звернулася після звільнення з підприємств, які розташовані в іншій місцевості, а 3% становили ті, кого було звільнено через скорочення штатів (що у 2,5 разу менше, ніж у 2009 році).

За направленням обласного центру зайнятості роботу отримали понад 31 тисяча осіб, що на 10,2% більше, порівняно з попереднім роком, в той час, як на одне вільне робоче місце претендували 2 особи.

Рівень безробіття Черкаської області знижується


Новини Статті Аналітика
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% принципи ефективного мотивування працівників інноваційної інфраструктури принципи ефективного мотивування працівників інноваційної інфраструктури Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
Рахункова палата нарахувала зростання ВВП у розміри 5,7% Рахункова палата нарахувала зростання ВВП у розміри 5,7% Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Україні росте кількість безробітних В Україні росте кількість безробітних Шість помилок інвестора, що можуть принести крах Шість помилок інвестора, що можуть принести крах ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні росте безробіття В Україні росте безробіття Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті