Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 07:03 | London, Apr 24 05:03 | New York, Apr 24 01:03
Shanghai, Apr 24 13:03 | Tokyo, Apr 24 14:03 | Sydney, Apr 24 16:03

"Мотор Січ" запустить у Дубно підприємство з обслуговування ракетних двигунів

"Мотор Січ" запустить у Дубно підприємство з обслуговування ракетних двигунів




1 жовтня 2010 в 12:40 - Роман Зайцев


"Мотор Січ" запустить у Дубно підприємство з обслуговування ракетних двигунів

ВАТ "Мотор Січ" (Запоріжжя), один з найбільших у СНД виробників авіадвигунів, має намір у першому кварталі 2011 р. запустити підприємство в Дубно з обслуговування ракетних двигунів на користь Міноборони Росії.  



Про це повідомив журналістів голова ради директорів підприємства народний депутат В‘ячеслав Богуслаєв на виставці "Авіасвіт-21". За його словами, інвестиції у проект склали $5 млн.

Підприємство обслуговуватиме і збиратиме "виріб 95" - ракетний двигун. Крім того, на майданчику в Дубно розміститься склад комплектуючих для запорізьких авіадвигунів для цивільних і військових вертольотів.

"Ми закінчили будівництво одного корпусу, сьогодні підписуються необхідні документи, дали тепло. Ще два корпуси ми взяли в оренду", - сказав В.Богуслаєв.

Як повідомлялося, ВАТ "Мотор січ" (Запоріжжя) перенесло на весну 2010 р. відкриття заводу з обслуговування двигунів у Дубно для авіаційних програм на користь Міноборони РФ.  На підприємстві перенесення термінів пояснюють фінансовою кризою.

Раніше завод "Мотор січ" повідомляв, що в російський проект протягом чотирьох-п‘яти років буде вкладено близько $80 млн.

ВАТ "Мотор січ" - один з найбільших світових виробників двигунів для авіаційної техніки, а також промислових газотурбінних установок. Постачає продукцію до 106 країн. Половина експорту доводиться на російські підприємства.

Об‘єм виробництва компанії на 2009 р. оцінюється в $530 млн.

"Мотор Січ" запустить у Дубно підприємство з обслуговування ракетних двигунів


Новини Статті Аналітика
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів "Мотор Січ" розширює свою присутність в країнах Латинської Америки Обзор рынка акций перед открытием дня (16.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (16.05.2011)
Польща відкриє в Україні візові центри Польща відкриє в Україні візові центри Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Відкриття стадіону Відкриття стадіону "Олімпійського" відбудеться в жовтні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Visa International в червні-липні 2011 р. планує відкрити дочірню компанію в Україні Visa International в червні-липні 2011 р. планує відкрити дочірню компанію в Україні Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Кінцеву дату відкриття НСК Кінцеву дату відкриття НСК "Олімпійський" визначать до кінця травня У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті