Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 23:15 | London, Apr 23 21:15 | New York, Apr 23 17:15
Shanghai, Apr 24 05:15 | Tokyo, Apr 24 06:15 | Sydney, Apr 24 08:15

Пинзеник вважає, що дефолт в Україні неминучий

Пинзеник вважає, що дефолт в Україні неминучий




23 грудня 2010 в 11:54 - Роман Зайцев


Пинзеник вважає, що дефолт в Україні неминучий

Екс-міністр фінансів Віктор Пинзеник вважає, що Україні не уникнути дефолту через ріст боргів.



Про це він сказав в інтев’ю "Економічній правді".

"Нинішні масштаби дефіциту бюджету - дуже серйозна проблема. 104 млрд. гривень дефіциту 2009 року і близько сотні мільярдів 2010 року", - сказав Пинзеник.

За його словами, "неминучим супутником такого дефіциту є стрімко зростаючий борг. Якщо продовжувати йти цією дорогою і далі, дефолту не уникнути. Альтернативи відходу від цього шляху немає".

Співрозмовник назвав нонсенсом те, що другий рік поспіль Україна має бюджет з невизначеною цифрою дефіциту, боргів.

"Вона нібито і є, а насправді її нема", - додав він.

Також Пинзеник вважає реальним макропрогноз на 2011 рік при дефіциті 3,8% ВВП.

"Але ризики для нього робить відкритий, тобто невизначений, або чітко незафіксований дефіцит. Можливо, десь на 10-15 млрд. гривень завищені доходи", - продовжив коментувати тему макропрогнозу екс-міністр фінансів. .

"Номінальний ВВП зростає на 16%, а доходи бюджету - на 25%. Знову ж таки, залежить від якої бази рахувати. Бо бюджет цього року за доходами загального фонду виконаний не буде", - резюмував Пинзеник.

Пинзеник вважає, що дефолт в Україні неминучий


Новини Статті Аналітика
Витрати з обслуговування державного боргу склали 7,4 млрд грн. Витрати з обслуговування державного боргу склали 7,4 млрд грн. Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
В Кабміні думають, що перевиконають бюджет В Кабміні думають, що перевиконають бюджет Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Витрати з обслуговування державного боргу склали  6,4 млрд грн. Витрати з обслуговування державного боргу склали 6,4 млрд грн. Інвестиції в готельний сектор Бразилії Інвестиції в готельний сектор Бразилії ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Ймовірність дефолтів українських банків, як за зовнішніми так і за внутрішніми зобов’язаннями залишається невисокою Ймовірність дефолтів українських банків, як за зовнішніми так і за внутрішніми зобов’язаннями залишається невисокою Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті