Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 12:24 | London, Apr 20 10:24 | New York, Apr 20 06:24
Shanghai, Apr 20 18:24 | Tokyo, Apr 20 19:24 | Sydney, Apr 20 21:24

ПУМБ і Донгорбанк об’єднуються



15 листопада 2010 в 11:30 - Уляна Роїк


ПУМБ і Донгорбанк об’єднуються

Рішення прийнято наказом акціонера Донгорбанку від 10 листопада, який одноосібно здійснює повноваження позачергових загальних зборів акціонерів.  



В результаті приєднання ПУМБ стає правонаступником "Донгорбанку" по всіх його правах та зобов‘язаннях згідно з актом.

Рішення щодо збільшення статутного фонду та емісії (розміщення) акцій банку-правонаступника в обсязі зареєстрованого статутного фонду Донгорбанку не приймалося.

ПУМБ просить власників єврооблігацій-2014 на 275 млн. доларів дати дозвіл на скасування обмеження на злиття і поглинання, в зв‘язку з майбутнім об‘єднанням з Донгорбанком.

Раніше повідомлялося, що група компаній SCM вирішила об‘єднати Перший український міжнародний банк, який їй належить і Донгорбанк.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

До Групи SCM входять компанії "Метінвест Холдинг", ДТЕК, телекомунікаційна група Vega, "Сегодня Мультимедіа", ТРК "Україна", "ЕСТА Холдинг", "Український Рітейл" та інші.

100% акцій ЗАТ SCM належать Рінату Ахметову.

ПУМБ входить до групи найбільших банків. Його діяльність зосереджена на комерційних, роздрібних і інвестиційно-банківських операціях. Головний акціонер банку - ТОВ "СКМ Фінанс" (89.87% акціонерного капіталу).

Донгорбанк - банк регіонального масштабу. Основним акціонером банку є ТОВ "СКМ Фінанс" (володіє 99,99% акцій). Регіональна мережа Донгорбанку нараховує 54 відділення.
 

ПУМБ і Донгорбанк об’єднуються


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Об’єднання банків - неминучі Об’єднання банків - неминучі Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Moody’s поліпшило прогноз рейтингу ПУМБу Moody’s поліпшило прогноз рейтингу ПУМБу Ахметов створить Перший донецький міжнародний банк Ахметов створить Перший донецький міжнародний банк ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
VAB Банк може об’єднатися із банком VAB Банк може об’єднатися із банком "Фінансова ініціатива" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Глава Mail.ru Group планує об’єднати Глава Mail.ru Group планує об’єднати "Однокласники" і "ВКонтакті" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті