Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 09:14 | London, Apr 20 07:14 | New York, Apr 20 03:14
Shanghai, Apr 20 15:14 | Tokyo, Apr 20 16:14 | Sydney, Apr 20 18:14

Пріоритетним завданням наступного року буде скорочення держборгу

Пріоритетним завданням наступного року буде скорочення держборгу




14 грудня 2010 в 19:08 - Ілона Чіркова


Пріоритетним завданням наступного року буде скорочення держборгу

Наступного року обсяг зовнішніх запозичень зменшиться на 30% у порівнянні з 2010 роком.



Про це заявив міністр фінансів Федір Ярошенко, виступаючи з трибуни Верховної Ради під час представлення проекту Закону про Державний бюджет на 2011 рік.

Він зазначив, що серед пріоритетів бюджетної політики на наступний рік окремо визначене завдання зі скорочення бюджетного дефіциту та державного боргу. Зокрема, підкреслив міністр, дефіцит Державного бюджету у 2011 році буде зменшено, і цей показник складе 3,1% ВВП, або 38,6 млрд. грн.

“Обсяг зовнішніх запозичень у 2011 році запланований на рівні 91,4 млрд. грн, що на 30,4%, або 40,1 млрд. грн., менше за показник поточного року, на 24,5%, або на 29, 6 млрд. грн. менше показника 2009 року”, - наголосив Ф. Ярошенко.

За його словами, запозичення коштів буде робитися для програм розвитку і повернення боргів попереднього уряду.

Урядовець також підкреслив, що залишається такий механізм стимулювання економічного розвитку як надання державних гарантій.

Ф. Ярошенко зазначив, що обсяг надання таких гарантій визначено у 15 млрд. грн. Також він наголосив, що державні гарантії будуть видаватися виключно для інвестиційних та інноваційних проектів загальнодержавного значення.

Пріоритетним завданням наступного року буде скорочення держборгу


Новини Статті Аналітика
Азаров вважає, що держборг у 40% ВВП не критичний для України Азаров вважає, що держборг у 40% ВВП не критичний для України Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна до кінця 2011 р. заплатить 84,3 млрд. грн. боргів Україна до кінця 2011 р. заплатить 84,3 млрд. грн. боргів Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна у червні має віддати 17 мільярдів гривень боргів Україна у червні має віддати 17 мільярдів гривень боргів Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Держборг України виріс до 35% ВВП Держборг України виріс до 35% ВВП Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Азаров підрахував, що на обслуговування держборгу піде 53 мільярди гривень Азаров підрахував, що на обслуговування держборгу піде 53 мільярди гривень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті