Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:16 | London, Apr 25 05:16 | New York, Apr 25 01:16
Shanghai, Apr 25 13:16 | Tokyo, Apr 25 14:16 | Sydney, Apr 25 16:16

Прем’єр погіршив прогноз для дефіциту державного бюджету

Прем’єр погіршив прогноз для дефіциту державного бюджету




15 листопада 2010 в 16:50 - Роман Зайцев


Прем’єр погіршив прогноз для дефіциту державного бюджету

Дефіцит державного бюджету в 2010 році складе 5,5%, а в 2011 році - 3,5%. Такий прогноз на прямій телефонній лінії в газеті "Факти і коментарі" у понеділок висловив прем’єр-міністр Микола Азаров.  



"Ми в цьому році вийшли на цифру 5,5%, і я думаю, що вже нам ніщо не загрожує, і ми закінчимо (2010 рік) із цією цифрою. На наступний рік ми плануємо дефіцит 3,5%", - сказав він.

Прем‘єр додав, що уряд не планує проводити секвестр, оскільки покладає надії на надходження до бюджету за рахунок приватизації "Укртелекому".

"Ніякого секвестру не буде ... У нас розрахунки на приватизацію "Укртелекому", - сказав він.

Як повідомлялося, дефіцит державного бюджету України за підсумками січня-вересня 2010 року досяг 52,82 млрд. гривень, або 97,6% річного планового орієнтиру, пише "Інтерфакс-Україна".

На початку жовтня Азаров прогнозував, що за підсумками 2010 року дефіцит державного бюджету становитиме 3,5% ВВП.

Прем’єр погіршив прогноз для дефіциту державного бюджету


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом ПДВ-облігації скуповують іноземці ПДВ-облігації скуповують іноземці Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров написав Путіну Азаров написав Путіну "газового" листа Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті