Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 13:51 | London, Apr 24 11:51 | New York, Apr 24 07:51
Shanghai, Apr 24 19:51 | Tokyo, Apr 24 20:51 | Sydney, Apr 24 22:51

Представники Фінляндії обговорювали питання інвестицій в туристичну сферу Запоріжжя



9 листопада 2010 в 15:08 - Уляна Роїк


Представники Фінляндії обговорювали питання інвестицій в туристичну сферу Запоріжжя

Влада Запоріжжя та області зустрілася з Послом Фінляндії Крістером Міккелссоном. Посол прибув до Запоріжжя спільно з групою бізнесменів для участі у IV Міжнародному інвестиційному форумі.  



Під час зустрічі активно обговорювались питання інвестицій в туризм, транспортну інфраструктуру, енергетику та сільське господарство.

Фінські колеги відзначили складність бюрократичних процедур з якими стикаються в Україні європейські бізнесмени.

Незважаючи на це, варто відзначити сферу туризму, яка таки досить успішно розвивається. Так, Національний заповідник Хортиця в Запоріжжі цього року відвідало на 50 тис. більше туристів, ніж торік.

У минулому році острів Хортиця, зокрема музей Запорізького козацтва, відвідало близько 200 тис. туристів. З кожним роком кількість туристів збільшується.

 

Представники Фінляндії обговорювали питання інвестицій в туристичну сферу Запоріжжя


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА РІВНІ РЕГІОНУ ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ НА РІВНІ РЕГІОНУ УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті