Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:23 | London, Apr 20 04:23 | New York, Apr 20 00:23
Shanghai, Apr 20 12:23 | Tokyo, Apr 20 13:23 | Sydney, Apr 20 15:23

Потенційні інвестиції в Крим сягають $13 млрд.



18 листопада 2010 в 14:15 - Уляна Роїк


Потенційні інвестиції в Крим сягають $13 млрд.

Крим стає стратегічним регіоном для інвесторів.  



 Про це Кримському інформаційному агентству заявили організатори Чорноморського економічного форуму.

За їхньою інформацією, близько $13 млрд. потенційних інвестицій можуть бути залучені в економіку автономії внаслідок реалізації 70 перспективних проектів, які були розглянуті Радою міністрів Криму.

Як додали організатори, крім того, реалізація інвестиційних проектів дозволить автономії отримати додаткові податки і збори на загальну суму $1,7 млрд. до 2019 року, а також створити та зберегти понад 25 тис. робочих місць.

Організатори розповіли, що серед ключових інвестиційних проектів - будівництво великих здравниць світового рівня з цілорічної заповнюваністю, будівництво яхтових марин, аеропортів у Сімферополі та Керчі, морських портів, великих транспортних розв‘язок та магістралей, вітряних електростанцій. Крім того, мова йде про проекти в секторі АПК (вирощування зернових і технічних культур, відновлення зрошуваних земель та ін.)


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

26-27 листопада в Ялті під патронатом Президента України Віктора Януковича з ініціативи Ради міністрів АРК відбудеться Чорноморський економічний форум.

 

Потенційні інвестиції в Крим сягають $13 млрд.


Новини Статті Аналітика
Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті