Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 13:23 | London, Apr 23 11:23 | New York, Apr 23 07:23
Shanghai, Apr 23 19:23 | Tokyo, Apr 23 20:23 | Sydney, Apr 23 22:23

Перший крок рекапіталізації Правекс-Банку - зменшення статутного капіталу



29 жовтня 2010 в 16:07 - Уляна Роїк


Перший крок рекапіталізації Правекс-Банку - зменшення статутного капіталу

 Правекс-Банк (Київ) зменшує статутний капітал на 42%, або на 655,882 млн. гривень - до 905,741 млн. гривень шляхом зниження номінальної вартості акції з 1 грн. до 0,58 грн.



Як повідомив банк у системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР), відповідне рішення було прийняте 27 жовтня його єдиним акціонером Intesa Sanpaolo (Італія).

Це перший крок за планом рекапіталізації, який передбачає подальше збільшення капіталу на EUR30 млн. відразу після завершення процедури зменшення статутного капіталу банку.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

Правекс-Банк заснований в 1992 році.

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 липня 2010 року за розміром загальних активів Правекс-Банк займав 29-е місце (6,711 млн. гривень) серед 176 діючих банків.

 

Перший крок рекапіталізації Правекс-Банку - зменшення статутного капіталу


Новини Статті Аналітика
Кабмін збільшив статутний капітал Кабмін збільшив статутний капітал "Нафтогазу" на 5 млрд грн. Інвестиційне забезпечення реалізації програми інноваційних заходів на підприємстві Інвестиційне забезпечення реалізації програми інноваційних заходів на підприємстві Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Банк Банк "Київська Русь" збільшує статутний капітал на 150 млн. гривень Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Надра Банк" збільшив статутний капітал в 9,9 рази Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Компанія Компанія "Богдан Моторс" наростила статутний капітал Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті