Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:17 | London, Apr 26 00:17 | New York, Apr 25 20:17
Shanghai, Apr 26 08:17 | Tokyo, Apr 26 09:17 | Sydney, Apr 26 11:17

Новий закон про ринковий нагляд від Януковича

Новий закон про ринковий нагляд від Януковича




2 грудня 2010 в 15:10 - Уляна Роїк


Новий закон про ринковий нагляд від Януковича

Верховна Рада ухвалила закон про ринковий нагляд та контроль нехарчової продукції. За закон на засіданні в четвер проголосували 236 народних депутатів з 424 зареєстрованих в залі. 



Відповідний законопроект вніс до Верховної Ради президент України Віктор Янукович.

Закон спрямований на запровадження в Україні ринкового нагляду та встановлення правових та організаційних засад його здійснення.

У той же час, законом передбачається, що ринковий нагляд не буде додатковою системою державного нагляду і контролю у сфері господарської діяльності, а замінить існуючу систему державного нагляду за дотриманням стандартів, норм і правил.

Закон пропонує ввести в Україні європейську систему контролю продукції при її ввезенні на митну територію країни, яка відповідає вимогам Світової організації торгівлі.

Дія закону не поширюється на відносини, пов‘язані із здійсненням нагляду та контролю харчових продуктів, харчових добавок та ароматизаторів, дієтичних добавок, продукції тваринного походження, кормів, живих рослин і тварин, спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів, лікарських (в тому числі наркотичних) засобів, ветеринарних препаратів, спеціальних матеріалів, що розщеплюються, виробів військового призначення та об‘єктів містобудування.

Метою здійснення контролю продукції є забезпечення відповідності продукції, яка ввозиться на митну територію України встановленим вимогам до моменту її випуску у вільний обіг, а також недопущення ввезення на митну територію України продукції, яка може нести серйозні ризики громадським інтересам.

 

Новий закон про ринковий нагляд від Януковича


Новини Статті Аналітика
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович ветував зміни до закону про фондовий ринок Янукович ветував зміни до закону про фондовий ринок Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Депутати схвалили антирейдерський законопроект Депутати схвалили антирейдерський законопроект Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку Інновації у сфері господарювання: сучасний стан та перспективи розвитку Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Верховна рада обклала митом експорт зерна Верховна рада обклала митом експорт зерна Модульний підхід до економічної активізації перевезень вантажів морським транспортом як складова розвитку інноваційної інфраструктури Модульний підхід до економічної активізації перевезень вантажів морським транспортом як складова розвитку інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті