Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 19:43 | London, Apr 23 17:43 | New York, Apr 23 13:43
Shanghai, Apr 24 01:43 | Tokyo, Apr 24 02:43 | Sydney, Apr 24 04:43

Німеччина розраховує, що Україна підпише угоду про асоціацію з ЄС до кінця 2011 р.



3 березня 2011 в 13:02 - Ілона Чіркова


Німеччина розраховує, що Україна підпише угоду про асоціацію з ЄС до кінця 2011 р.

Про це в ході спільного брифінгу з міністром закордонних справ України Костянтином Грищенко заявив віце-канцлер, федеральний міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле.



Г.Вестервелле заявив, що ЄС пропонує на цьому шляху Україні привабливі пропозиції. Наступним кроком на цьому шляху розглядають угоду про асоціацію, яка відкриє великі шанси перед Україною для збільшення і зростання її добробуту.



Він додав, що хотів би, щоб ця угода була підписана ще цього року.



Він відзначив, що ЄС - це не стільки економічна спільнота, як об’єднання демократичних цінностей.



Г. Вестервелле зазначив, що тому має особливе значення, щоб демократичний процес не тільки був, але й був тривалий. Це зближує всі європейські країни. Ключ до цього - незалежність юрисдикції, суду, та інших інституцій України.



В. Янукович доручив членам уряду підготувати комплексні пропозиції в рамках переговорів з ЄС щодо створення зони вільної торгівлі з визначенням можливих поступок української сторони; провести консультації з Європейською Комісією щодо проблемних питань переговорного процесу зі створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.



15 грудня 2010 р. міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко заявив, що переговори щодо Угоди про асоціацію між Україною і ЄС близькі до попереднього завершення, а міністри закордонних справ країн-членів ЄС відзначають успіхи України у відносинах з Євросоюзом.



У контексті переговорів щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС були попередньо завершені переговори щодо всіх розділів секції "Економічне і галузеве співробітництво".



Україна і ЄС почали переговори про нову угоду 5 березня 2007 р., а переговори про створення зони вільної торгівлі - 18 лютого 2008 р. На саміті Україна-ЄС у Парижі 9 вересня 2008 р.



Україна не отримала гарантій вступу до ЄС. Замість цього було схвалено рішення про те, що новий документ, що регламентує відносини України та ЄС, матиме назву угода про асоціацію.

Німеччина розраховує, що Україна підпише угоду про асоціацію з ЄС до кінця 2011 р.


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 11.07.2011_PreMarket
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 15.03.2011
Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку" Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 22.02.2011

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті