Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 10:06 | London, Apr 20 08:06 | New York, Apr 20 04:06
Shanghai, Apr 20 16:06 | Tokyo, Apr 20 17:06 | Sydney, Apr 20 19:06

За прогнозами експертів бензин подорожчає до 9 грн.

За прогнозами експертів бензин подорожчає до 9 грн.




2 грудня 2010 в 13:58 - Ілона Чіркова


За прогнозами експертів бензин подорожчає до 9 грн.

За минулий тиждень бензин подорожчав в середньому на 7 коп. / л - до 7,67 грн., а максимальна ціна (у Києві, Донецьку) дійшла до психологічної планки в 8 грн.



У грудні продовжиться підвищення цін на бензин, і трейдери вже починають лякати різким стрибком з січня - зростанням ціни на 1-1,5 грн - стверджують експерти в коментарі газеті "Сегодня".

Як зазначив директор консалтингової групи" А-95 "Сергій Куюн, нинішнє зростання цін викликані суб‘єктивними чинниками. Призупинено імпорт нафтопродуктів компанією" Лівела ", яка мала право (за рішенням суду, скасували), на їх ввезення без сплати акцизу і ПДВ. У середині листопада група" Приват "підвищила ціну на бензин на своїх АЗС на 15 коп.

Експерти впевнені, якщо Податковий кодекс буде прийнятий з 2011 року, то виросте акциз на 50 євро / т, що призведе до зростання ціни на бензин на 40-50 коп. / л.

За словами Куюна, мито в 120 євро призведе до подорожчання імпортного бензину на 1 грн. за літр. Його частка - 30-35%, але треба розуміти, що ціни на привізна паливо - орієнтовні. Очевидно, що на гривню піднімуться ціни на всіх АЗС.

На думку керівника інформаційно - аналітичного центру Forex Club Миколи Івченка, введення мита на імпорт не дасть очікуваного результату: наші НПЗ мають потребу в реконструкції, а грошей на це немає. Але при цьому частка більш якісного, ніж наш, імпортного бензину скоротиться втричі.

За його словами, підвищення вартості літра бензину майже на 1,5 гривні (якщо Кабмін схвалить ініціативу Мінпаливенерго) загрожує зростанням продажів дешевої "бодяги".

Портал ІНВЕСТИЦІЇ орг нагадує, що новий Податковий кодекс передбачає збільшення акцизів на бензини і дизпаливо. У ньому також передбачено збільшення для нафтотрейдерів податкового навантаження з 1 січня 2011 року.

За прогнозами експертів бензин подорожчає до 9 грн.


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Експерти назвали три головні загрози світовій економіці Експерти назвали три головні загрози світовій економіці ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Технології виробництва біопалива Технології виробництва біопалива Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нафтогаз" на біржових торгах не вдалося продати 12,5 тисяч тонн палива Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті