Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 10:22 | London, Apr 25 08:22 | New York, Apr 25 04:22
Shanghai, Apr 25 16:22 | Tokyo, Apr 25 17:22 | Sydney, Apr 25 19:22

Янукович підганяє поляків у будівництві "Одеса-Броди" до Гданська

Янукович підганяє поляків у будівництві "Одеса-Броди" до Гданська




3 лютого 2011 в 09:33 - Роман Зайцев


Янукович підганяє поляків у будівництві "Одеса-Броди" до Гданська

Польща повинна брати більш активну участь у продовженні нафтопроводу "Одеса-Броди" до Гданська. Про це в інтерв'ю польським ЗМІ напередодні свого офіційного візиту до Польщі, запланованого на 3-4 лютого, сказав Президент України Віктор Янукович.



Глава Української держави зазначив, що розмовляв з цього приводу з польським лідером Броніславом Коморовським. "Я говорив президенту Коморовському, що вже на цьому тижні розпочнеться прокачування нафти в бік Білорусі. Тому нафтопровід використовуватиметься згідно з оригінальним проектом, постачатиме нафту на Захід. На жаль, Польща поки що не бере в цьому участі. Не відомо, на якому етапі вона приєднається, але Варшава зацікавлена цим проектом", - підкреслив В.Янукович.

Він зазначив, що, на переконання Б.Коморовського, участь Польщі у цьому проекті перебуває у стані практичної реалізації. "Нафта вже транспортується в бік Білорусі, а також далі - в Литву і Латвію. Однак Польща, без сумніву, залишається для нас пріоритетом, оскільки це було від самого початку", - сказав Президент України.

Нафтогін "Одеса-Броди", який будувався впродовж 1996-2001 років, призначався для транзиту каспійської нафти в Центральну Європу, з перспективою до портів Балтійського моря. Після завершення будівництва нафтопровід три роки не використовувався. Згодом його експлуатували у реверсному режимі: нафта з нафтопроводу "Дружба" перекачувалася до терміналів українського порту "Південний". Вартість будівництва нафтопроводу "Одеса-Броди" - 550 млн гривень.

Янукович підганяє поляків у будівництві "Одеса-Броди" до Гданська


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна буде доводити Польщі вигідність Україна буде доводити Польщі вигідність "Одеса-Броди" Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
В Україні знову говорять про добудову В Україні знову говорять про добудову "Одеса-Броди" до Польщі Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті