Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 18:07 | London, Apr 25 16:07 | New York, Apr 25 12:07
Shanghai, Apr 26 00:07 | Tokyo, Apr 26 01:07 | Sydney, Apr 26 03:07

В уряді кажуть, що крім росіян на українському шельфі хочуть працювати багато компаній

В уряді кажуть, що крім росіян на українському шельфі хочуть працювати багато компаній




20 квітня 2011 в 08:20 - Роман Зайцев


В уряді кажуть, що крім росіян на українському шельфі хочуть працювати багато компаній

Україні цікаві всі серйозні компанії, які готові не тільки розробляти, але й інвестувати в розробку української частини шельфу Чорного моря.



Про це в інтерв‘ю DT.UA заявив голова Державної служби геології і надр України Едуард Ставицький.

На питання про те, які ще компанії виявили цікавість до українського Чорноморського шельфу, окрім російського "Лукойлу" і Vanco, голова Держгеонадр відповів: "Це можуть бути і Statoil, Shell, ExxonMobil, Chevron, а також інші компанії, з якими ми ведемо переговори. І ми маємо намір забезпечити стабільність виконання майбутніх угод про розподіл продукції. Тільки в такому випадку інвестори будуть розглядати пропозиції України як довгострокову та повноцінну інвестицію".

Нагадаємо, 12 квітня прем‘єр-міністр Микола Азаров заявив, що Україна готова запропонувати російським компаніям свій морський шельф для видобутку корисних копалин.

"Ми готові запропонувати морський шельф, а також видобуток з інших джерел, наприклад метану з вугільних пластів", - сказав він після зустрічі з прем‘єром РФ Володимиром Путіним, говорячи про можливість створення українсько-російських спільних підприємств.

В уряді кажуть, що крім росіян на українському шельфі хочуть працювати багато компаній


Новини Статті Аналітика
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Акції європейських компаній падають Акції європейських компаній падають Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Литовці хочуть гнучкої ставки акцизу на бензин в Україні Литовці хочуть гнучкої ставки акцизу на бензин в Україні Синергетичний ефект в діяльності компаній Синергетичний ефект в діяльності компаній I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Shell інвестуватиме в будівництво плавучого заводу з виробництва ЗПГ в Австралії Shell інвестуватиме в будівництво плавучого заводу з виробництва ЗПГ в Австралії Реальність та майбутнє інвестиційного банкінгу Реальність та майбутнє інвестиційного банкінгу I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті