Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 13:21 | London, Apr 25 11:21 | New York, Apr 25 07:21
Shanghai, Apr 25 19:21 | Tokyo, Apr 25 20:21 | Sydney, Apr 25 22:21

Уряд виділить "Нафтогазу" 3,6 млрд. гривень

Уряд виділить "Нафтогазу" 3,6 млрд. гривень




12 листопада 2010 в 14:50 - Роман Зайцев


Уряд виділить "Нафтогазу" 3,6 млрд. гривень

Уряд планує виділити 3,6 млрд. гривень "Нафтогазу України" як часткову компенсацію різниці в тарифах, і тим самим повністю виконати свої зобов`язання цього року за цією статтею.  



Про це сьогодні повідомив голова правління НАКу Євген Бакулін на селекторній нараді з питань розрахунку за газ регіональних споживачів, передає УНІАН.

"Наступним кроком, який готується з боку уряду, буде постанова про компенсацію різниці тарифів в обсягу 3,6 млрд. гривень. Уряд перед нами всі зобов`язання виконав із погашення різниці в тарифах", - сказав Бакулін.

Також голова "Нафтогазу" повідомив, що цього року як компенсацію різниці газових тарифів компанія вже одержала 74 млрд. гривень, що дозволило закачати 24,5 млрд. кубів газу до початку опалювального сезону.

"Нафтогаз" прогнозує прямі збитки від реалізації газу підприємствам теплової комунальної енергетики, а також промисловим підприємствам за підсумками 2010 року на рівні 17 млрд. гривень через невідповідність фактичних цін реалізації газу економічно обгрунтованим.

Уряд виділить "Нафтогазу" 3,6 млрд. гривень


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті