Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 03:54 | London, Apr 25 01:54 | New York, Apr 24 21:54
Shanghai, Apr 25 09:54 | Tokyo, Apr 25 10:54 | Sydney, Apr 25 12:54

Україна закачала у сховища до зими близько 12,5 млрд куб. м газу

Україна закачала у сховища до зими близько 12,5 млрд куб. м газу




18 жовтня 2010 в 16:30 - Роман Зайцев


Україна закачала у сховища до зими близько 12,5 млрд куб. м газу

Україна, в ході підготовки до опалювального сезону 2010-2011 рр., закачала в підземні сховища газу (ПСГ) 12,4 млрд куб. м газу - на 2,3 млрд куб. м більше, ніж у минулому році, повідомляє компанія "Укртрансгаз".  



Загальний обсяг газу в підземних сховищах, за станом на 10 жовтня 2010 р., становить 23,5 млрд куб. м, закачування газу продовжується на 6 з 12 ПСГ.

"Комісія компанії зробила висновки, що газотранспортна система готова до стабільної роботи в осінньо-зимовий період, а закачаний обсяг газу забезпечить надійний транзит газу до країн Європи та споживання населенням та українськими підприємствами", - зазначив директор ДК "Укртрансгаз" Сергій Винокуров.

Із 13 запланованих на цей рік планово-профілактичних ремонтних і профілактичних комплексів усі виконані в повному обсязі та своєчасно з повними зупинками компресорних станцій (КС) на всіх магістральних газопроводах. З перевиконанням запланованих обсягів виконані капітальні ремонти свердловин і газорозподільних агрегатів (ГРС): відремонтовано 38 свердловин при запланованих 32 і 299 ГРС при запланованих 277.

Всім філіям ДК "Укртрансгаз" видані паспорти готовності до роботи в осінньо-зимовий період.

Україна закачала у сховища до зими близько 12,5 млрд куб. м газу


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті