Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 18:20 | London, Apr 23 16:20 | New York, Apr 23 12:20
Shanghai, Apr 24 00:20 | Tokyo, Apr 24 01:20 | Sydney, Apr 24 03:20

Україна відмовила російській компанії в присутності спостерігача при аверсі Одеса-Броди

Україна відмовила російській компанії в присутності спостерігача при аверсі Одеса-Броди




19 листопада 2010 в 13:50 - Роман Зайцев


Україна відмовила російській компанії в присутності спостерігача при аверсі Одеса-Броди

Прес-секретар російської трубопровідної монополії АК Транснефть Ігор Дьомін повідомив Агентству нафтової інформації (АНІ), що українська сторона відмовила компанії у присутності спостерігача при початку пробного прокачування нафти по нафтопроводу Одеса-Броди в аверсному режимі.  



"Вчора ми отримали відповідний офіційний лист. Україна відмовила в спостерігачі, сказавши, що самі впораються", - повідомив Дьомін і додав, що "фактично, відмовивши нам у присутності, всі ризики, пов‘язані з аверсом, вони беруть на себе".

За його словами, Білорусь підтвердила намір викликати представника Транснефти як спостерігача на нафтоперекачувальну станцію.

Крім того, згідно з інформацією, якою володіє компанія, аверсне прокачування нафти почнеться у вихідні дні, хоча спочатку передбачалося, що це відбудеться 22 листопада.

Нагадаємо, вчора в порт Південний (Одеська обл.) прибув танкер з 80 тис. тоннами російської експортної суміші Urals для Білорусі.

Як повідомлялося раніше, господарюючі суб‘єкти Білорусі та Україні 25 жовтня в Мінську підписали контракт на організацію пробного прокачування нафти по нафтопроводу Одеса-Броди в аверсному режимі. Планується, що нафта буде закачана в нафтопровід в порту Південний і потім транспортована через Одеса-Броди і південною гілкою нафтопроводу Дружба на Мозирський НПЗ.

Також у Мінську був підписаний контракт на транспортування в 2011-2013 роках нафти по нафтопроводу Одеса-Броди в аверсному режимі і постачання нафти в Білорусь на умовах своп.

Україна відмовила російській компанії в присутності спостерігача при аверсі Одеса-Броди


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті