Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 12:37 | London, Apr 23 10:37 | New York, Apr 23 06:37
Shanghai, Apr 23 18:37 | Tokyo, Apr 23 19:37 | Sydney, Apr 23 21:37

Україна нічого не втратить від побудови російських підземних газосховищ в Словаччині



21 лютого 2011 в 10:06 - Ілона Чіркова


Україна нічого не втратить від побудови російських підземних газосховищ в Словаччині

Таку думку в коментарі ІМК висловив незалежний енергетичний експерт Володимир Саприкін.



Експерт переконаний, що питання в тому, що будівництво газосховищ відбувається протягом трьох або п‘яти років і вимагає мільярдних інвестицій.

Він також сказав, що коли будуть реалізовані такі проекти в Словаччині, поки важко сказати, вони ніяк не завадять тому, що російський газ зберігається в українських підземних сховищах, тобто ці сховища практично не пов‘язані в тому плані, що вони виконують різні завдання.

Саприкін нагадав, що в Україні зберігається газ, який ми закуповуємо для транзиту і для власних потреб, а Словаччина буде будувати газосховища для своїх потреб і, можливо, для потреб ЄС.

Він додав, що країни ЄС не зберігають в Україні газ, тому ми нічого не втратимо.

Нагадаємо, віце-прем‘єр-міністр - міністр соціальної політики, лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко зазначив, що плани будівництва на території Словаччини трьох російських ПСГ несуть загрозу транзитному потенціалу України.

Україна нічого не втратить від побудови російських підземних газосховищ в Словаччині


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті