Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 17 00:26 | London, Apr 16 22:26 | New York, Apr 16 18:26
Shanghai, Apr 17 06:26 | Tokyo, Apr 17 07:26 | Sydney, Apr 17 09:26

Україна хоче внести зміни у договір про постачання і транзит газу

Україна хоче внести зміни у договір про постачання і транзит газу




26 жовтня 2010 в 11:45 - Роман Зайцев


Україна хоче внести зміни у договір про постачання і транзит газу

Під час засідання Комітету з питань економічного співробітництва російсько-української міждержавної комісії, яке відбудеться 27 жовтня, Україна запропонує Росії внести зміни у договір про постачання і транзит газу.  



Про це заявив прем‘єр-міністр Микола Азаров в інтерв‘ю РІА "Новости".

"Цього року реалії з визначення формули газової ціни певною мірою змінилися. А угода, яку попередній уряд підписав з "Газпромом", не передбачає таких змін: вона ніби скам‘яніла на десять років. У цьому плані воно, звичайно, вигідно монополістові", - сказав глава уряду.

"Але, на моє глибоке переконання, така формула або такий підхід у довгостроковій перспективі неможливі. Тому, безумовно, необхідно зараз ці моменти обговорити і домовитися про те, що ми розробимо, перш за все, взаємовигідний підхід. Щоб Росія нічого не втратила і щоб ми нічого не втратили, щоб ми відчули взаємну вигоду", - пояснив прем‘єр.

При цьому він визнав, що російські колеги можуть мати іншу точку зору на ці питання.

"Але я ще раз підкреслюю, що треба виходити з того, що якщо одна зі сторін вважає договір для себе невигідним, то він не може бути довгим", - заявив Азаров.

Як повідомлялося, раніше перший віце-прем‘єр Андрій Клюєв запевнив, що повторення газової кризи через спроби Україні внести зміни в газові контракти з Росією не буде.

Україна хоче внести зміни у договір про постачання і транзит газу


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті