Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:43 | London, Apr 20 04:43 | New York, Apr 20 00:43
Shanghai, Apr 20 12:43 | Tokyo, Apr 20 13:43 | Sydney, Apr 20 15:43

ТОВ "Надра Луганщини" видобуватиме метан та природній газ на Луганщині



28 лютого 2011 в 19:56 - Ілона Чіркова


ТОВ "Надра Луганщини" видобуватиме метан та природній газ на Луганщині

ТОВ "Надра Луганщини" на сесії Луганської обласної ради 25 лютого 2011 отримало погодження на розробку метану та природного газу на 7 дільницях в Луганській області.



Так, депутати ухвалили рішення погодити клопотання ТОВ "Надра Луганщини" про надання надр у користування, в тому числі дослідно-промислової розробки газу (метану) вугільних родовищ Чугінской, Верхнебогдановской і Герасимовський площ у Станично-Луганському районі, а також Кіровської площі в Попаснянському і Слов‘яносербському районах Луганської області.

Крім того, депутати погодили виділення компанії "Надра Луганщини" для геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки природного газу Кудряшевской площі в Кремінському, Новоайдарському та Попаснянському районах, Голіковской площі в Кремінському районі та Слов‘яносербської площі в Слов‘яносербському районі Луганської області.

Компанія ТНК-ВР сподівається вже в 2011 р. почати пробне буріння в рамках проекту з видобутку сланцевого газу в Україні, отримавши 6 ліцензій на видобуток сланцевого газу.

За словами виконавчого директора ТНК-ВР в Україні Фелікса Луньова, це дуже довгостроковий проект, він розрахований на 20, а то й 30 років.

ТОВ "Надра Луганщини" видобуватиме метан та природній газ на Луганщині


Новини Статті Аналітика
"Енергетична компанія України" зменшила обсяги споживання природного газу на 7,81 млн куб. м. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому Огляд вітчизняного ринку нерухомості в лютому
Київські недобудови виставлятимуть на аукціон Київські недобудови виставлятимуть на аукціон Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні Огляд вітчизняного ринку нерухомості в січні
Кредити на купівлю нового житла в Києві видають лише 15 банків Кредити на купівлю нового житла в Києві видають лише 15 банків Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд виділив Уряд виділив "Укренерго" 14,9 га земельних ділянок для ліній електропередач Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У Києві дешевшають квартири У Києві дешевшають квартири Куди небезпечно інвестувати Куди небезпечно інвестувати Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті