Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 13:50 | London, Apr 25 11:50 | New York, Apr 25 07:50
Shanghai, Apr 25 19:50 | Tokyo, Apr 25 20:50 | Sydney, Apr 25 22:50

ТНК-BP планує інвестувати $50 млн. у розвідку на шести ділянках в Україну до 2014 року

ТНК-BP планує інвестувати $50 млн. у розвідку на шести ділянках в Україну до 2014 року




22 листопада 2010 в 14:50 - Роман Зайцев


ТНК-BP планує інвестувати $50 млн. у розвідку на шести ділянках в Україну до 2014 року

ТНК-BP цікавиться шістьма ліцензійними ділянками в Донецькій області України та в найближчі три роки може інвестувати $50 млн. у розвідку цих ділянок. Про це журналістам повідомив заступник виконавчого директора ТНК-BP з розвитку газового бізнесу Алістер Фергюсон.  



За його словами, ТНК-BP давно цікавилася газом з нетрадиційних джерел України. Після того як компанія виявила ряд конкретних площ, був підписаний меморандум про взаєморозуміння з шести ділянок в Донецькій області. "Ми маємо намір пробурити три розвідувальні свердловини. У найближчі 3-4 роки ми витратимо на цю діяльність $50 млн.", - сказав А.Фергюсон.

Нагадаємо, 19 листопада 2010 р. ТНК-ВР створила ТОВ "ТНК-ВР Розвідка та Видобуток України" для видобутку газу з нетрадиційних джерел України. У разі підтвердження економічної ефективності реалізації проекту ТНК-ВР може інвестувати в розвиток газового бізнесу на Україну до $2 млрд протягом найближчих 25 років.

ТНК-ВР - третя за величиною російська нафтова компанія. ВР і ААР (Alfa, Access Renova) володіють компанією ТНК-ВР на паритетній основі. Акціонерам ТНК-ВР також належить близько 50% акцій російської нафтогазової компанії "Славнефть". На частку ТНК-ВР припадає близько 16% обсягу видобутку нафти в Росії (включаючи частку ТНК-ВР у компанії "Славнефть"). Чистий прибуток ТНК-ВР за US GAAP за I півріччя 2010 р. виріс на 21,3% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року - до $2434 млн. ТНК-ВР в I півріччі 2010 р. збільшила обсяг видобутку нафти і газу на 4,5% - до 1,743 млн бар. нафтового еквівалента.

ТНК-BP планує інвестувати $50 млн. у розвідку на шести ділянках в Україну до 2014 року


Новини Статті Аналітика
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
75% російських нафтових трейдерів торгують на біржі в Швейцарії 75% російських нафтових трейдерів торгують на біржі в Швейцарії Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Ірландії посади в кабінеті міністрів покинули 6 осіб В Ірландії посади в кабінеті міністрів покинули 6 осіб Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Шахта ім.Засядька хоче інвестувати близько $130 млн. у розробку нафтогазових родовищ Шахта ім.Засядька хоче інвестувати близько $130 млн. у розробку нафтогазових родовищ Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Корпорация Kraft Foods $36 млн. інвестуватиме в кондитерську фабрику Корпорация Kraft Foods $36 млн. інвестуватиме в кондитерську фабрику "Україна" Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті