Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 13:29 | London, Apr 25 11:29 | New York, Apr 25 07:29
Shanghai, Apr 25 19:29 | Tokyo, Apr 25 20:29 | Sydney, Apr 25 22:29

Теплопостачальники Волині розрахувались за газ на 40%



7 лютого 2011 в 09:22 - Ілона Чіркова


Теплопостачальники Волині розрахувались за газ на 40%

На 1 лютого 2011 року, теплопостачальні підприємства Волинської області розрахувались за використаний природний газ в опалювальному періоді 2010-2011 років на 40%. Заборгованість становить 80 млн. грн.



Про це йшла мова на селекторній нараді Міністерства регіонального розвитку та будівництва України з питань розрахунків за енергоносії.

Як пояснив перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко, не затверджені своєчасно НКРЕ тарифи спричинили  погіршення фінансово-економічного стану підприємств з теплопостачання і, як наслідок, призвели до погіршення стану розрахунків за використаний природний газ.

Він повідомив, що загальна різниця у тарифах на теплопостачання для населення, що виникла через підняття ціни на природний газ, за період з 1 серпня до 31 грудня 2010 року становить 30 млн. грн., у тому числі, за жовтень-грудень 2010-го  - 26 млн. грн.

Занижений рівень розрахунків за газ спричинений ще й тим, що у січні 2011 року теплопостачальним підприємствам невідшкодовані пільги й субсидії, призначені населенню на оплату спожитої теплової енергії.

Протокольні рішення для цих розрахунків, призначених населенню на оплату теплової енергії, не були вчасно підготовлені, оскільки відповідну Постанову Кабінету Міністрів України підприємства - надавачі послуг з теплопостачання отримали тільки 25 січня ц.р.

Олександр Башкаленко запевнив, що у лютому проводитимуться розрахунки з пільг і субсидій, призначених населенню на оплату спожитої  теплової енергії.

Теплопостачальники Волині розрахувались за газ на 40%


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Як грамотно поводитись з боргами? Як грамотно поводитись з боргами? ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ 10 цікавих фактів про борги 10 цікавих фактів про борги Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті