Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:29 | London, Apr 25 13:29 | New York, Apr 25 09:29
Shanghai, Apr 25 21:29 | Tokyo, Apr 25 22:29 | Sydney, Apr 26 00:29

Стокгольмський арбітраж відклав розгляд спору Vanco з Україною

Стокгольмський арбітраж відклав розгляд спору Vanco з Україною




9 листопада 2010 в 20:44 - Роман Зайцев


Стокгольмський арбітраж відклав розгляд спору Vanco з Україною

Стокгольмський комерційний арбітраж відклав розгляд справи про поновлення дії ліцензій Vanco Prykerchenska Ltd. (Британські Віргінські о-ви) на розробку Прикерченської нафтогазоносної ділянки шельфу Чорного моря та угоди про розподіл продукції (УРП) до 31 грудня 2010 року.  



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на інформацію із проспекту емісії єврооблігацій держпідприємства "Фінансування інфраструктурних проектів", випущених під державні гарантії.

"Якщо сторони не досягнуть мирової угоди до 31 грудня 2010 року, то арбітражний розгляд може відновитися", - зазначено в проспекті.

Як повідомлялося, раніше суд відвів термін на підписання мирової угоди до 30 вересня.

Пізніше сторони звернулися до арбітражу із проханням продовжити зазначений термін.

Перший віце-прем‘єр Андрій Клюєв раніше висловив сподівання на підписання мирової угоди з Vanco Prykerchenska Ltd. до кінця 2010 року.

Vanco International, 100% дочірня компанія американської Vanco Energy Company, була визнана переможцем конкурсу на право укладання УРП, видобуток якої буде вестися на шельфі Чорного моря в межах Прикерченської нафтогазоносної ділянки, у квітні 2006 року.

У жовтні 2007 року Vanco Int. переуступила права та обов‘язки за УРП компанії Vanco Prykerchenska, створеній у серпні 2007 року.

Міністерство охорони навколишнього природного середовища в грудні 2007 року видало Vanco Prykerchenska ліцензію на геологічне вивчення, дослідно-промисловий і промисловий видобуток нафти, газу і газоконденсату в межах Прикерченської ділянки.

Пізніше Мінприроди виявило ряд порушень законодавства України, допущених у ході конкурсу на право укладання УРП, у процесі видачі Vanco Prykerchenska ліцензії, а також факти порушення Vanco International деяких положень УРП.

У квітні-травні 2008 року уряд анулював ліцензію Vanco Prykerchenska і вийшло з УРП.

Vanсo звернулася в міжнародний арбітраж, одночасно продовжуючи робити уряду України пропозиції про відновлення співпраці в рамках УРП.

Власниками Vanco Prykerchenska з рівною пайовою участю є Vanco International, DTEK Holdings Limited українського бізнесмена Ріната Ахметова, Shadowlight Investments Limited російського бізнесмена Євгена Новицького, а також компанія Integrum Technologies Limited.

Стокгольмський арбітраж відклав розгляд спору Vanco з Україною


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті