Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 17:57 | London, Apr 25 15:57 | New York, Apr 25 11:57
Shanghai, Apr 25 23:57 | Tokyo, Apr 26 00:57 | Sydney, Apr 26 02:57

Словаччина хоче модернізувати українську трубу

Словаччина хоче модернізувати українську трубу




6 жовтня 2010 в 15:45 - Роман Зайцев


Словаччина хоче модернізувати українську трубу

Словаччина готова брати участь у модернізації української газотранспортної системи.  



Про це заявив президент Словацької Республіки Іван Гашпарович на прес-конференції в Києві у середу, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Гашпарович привітав вступ України до Енергетичного співтовариства.

За його словами, це може спростити та покращити співпрацю України і Словаччини у сфері енергетики.

"У ході нашої зустрічі з президентом України ми обговорили також питання газо- і нафтопроводів, підкресливши необхідність функціонування таких трас. Словаччина готова підтримати будь-які проекти модернізації газо- і нафтопроводів", - зазначив Гашпарович.

У свою чергу, український президент Віктор Янукович підкреслив, що модернізація газо- та нафтотранспортної систем дуже важлива.

"Вона вкрай необхідна як з точки зору надійності систем, так і з точки зору зростання обсягів прокачування газу та нафти. Така мета у нас стоїть", - сказав він.

За словами українського президента, відповідним структурам у складі урядів двох країн уже дане доручення працювати над можливими проектами модернізації.

"Словаччина - теж транзитна країна. Вона є нашим партнером, з яким ми готові співпрацювати в цій сфері", - підкреслив Янукович.

Як повідомлялося, раніше Україна запропонувала Польщі та Німеччині взяти участь у модернізації своєї ГТС.

24 вересня Україна приєдналася до Енергетичної спільноти.

У Скоп‘є (Республіка Македонія) відбулося підписання Протоколу про приєднання України до Договору про заснування Енергетичного співтовариства.

Словаччина хоче модернізувати українську трубу


Новини Статті Аналітика
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЄБРР готовий дати мільярд на модернізацію ГТС ЄБРР готовий дати мільярд на модернізацію ГТС Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Перший етап модернізації ГТС почнеться літом 2011 року Перший етап модернізації ГТС почнеться літом 2011 року Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ГТС України здатна збільшити прокачку газу щорічно на 50 млрд куб. м. ГТС України здатна збільшити прокачку газу щорічно на 50 млрд куб. м. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Єврокомісія та Україна планують розпочати модернізацію ГТС Єврокомісія та Україна планують розпочати модернізацію ГТС У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті