Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:38 | London, Apr 19 19:38 | New York, Apr 19 15:38
Shanghai, Apr 20 03:38 | Tokyo, Apr 20 04:38 | Sydney, Apr 20 06:38

Shell не хоче платити мито на імпорт нафтопродуктів до України

Shell не хоче платити мито на імпорт нафтопродуктів до України
Рейтинг: 0
Голосів: 0




8 грудня 2010 в 14:52 - Роман Зайцев


Shell не хоче платити мито на імпорт нафтопродуктів до України

Плани українського уряду ввести мита на імпорт нафтопродуктів до України порушать рівноправ'я на ринку, якого не так давно вдалося домогтися.



Про це заявив глава українського підрозділу з геологорозвідки та видобутку компанії Shell Патрік Ван Дале у вівторок на конференції у Лондоні, присвяченій Україні та організованій виданням The Economist у партнерстві з фондом "Ефективне управління ", повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні ми боремося проти планів українського уряду ввести імпортні мита. Це підірве прибутковість таких компаній, як наша, які займаються роздробом", - сказав він.

Дале зазначив, що компанії вдалося завоювати значну частку на роздрібному ринку нафтопродуктів завдяки імпорту якісного палива та підвищенню якості сервісу.

За його словами, в 2009 році, коли ринок у цілому впав на 10-15%, продажі компанії виросли на 30%, хоча вона пропонувала нафтопродукти за досить високою ціною.

Представник Shell нагадав, що в 2010 році рівність на висококонкурентному українському ринку уже була порушена з відновленням пільгового імпорту нафтопродуктів, і лише зовсім недавно ця ситуація була вирішена.

Він підкреслив, що часта зміна правил гри на українському ринку є однією з основних проблем у веденні бізнесу в Україні.

"Досі щороку закон про бюджет встановлює правила ліцензування видобутку газу. Тільки в липні його опублікували, але потім їх знову поміняли", - навів Дале приклад.

Як повідомлялося, Мінпаливенерго ініціює введення мита на імпорт нафтопродуктів у розмірі до 120 євро за тонну для стимулювання нафтопереробки в Україні.

Shell не хоче платити мито на імпорт нафтопродуктів до України


Новини Статті Аналітика
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія обклала митом українські сталеві ковані валки для прокатних станів Росія обклала митом українські сталеві ковані валки для прокатних станів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті