Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 09:58 | London, Apr 19 07:58 | New York, Apr 19 03:58
Shanghai, Apr 19 15:58 | Tokyo, Apr 19 16:58 | Sydney, Apr 19 18:58

RosUkrEnergo хоче продати "Газпром експорту" 12,1 млрд. куб. м. газу

RosUkrEnergo хоче продати "Газпром експорту" 12,1 млрд. куб. м. газу




16 грудня 2010 в 13:46 - Роман Зайцев


RosUkrEnergo хоче продати "Газпром експорту" 12,1 млрд. куб. м. газу

Компанія RosUkrEnergo має намір продати компанії "Газпром експорт" 12,1 млрд. куб. м природного газу, який поверне НАК "Нафтогаз Україна", за 338-358 доларів тис. куб. м.



Про це повідомив журналістам співвласник RUE Дмитро Фірташ.

"Ціна? Жодного секрету немає. Ціна була 358 доларів, тому що це середня ціна сьогодні в Європі максимальна. Вона за формулою, і ми не знаємо, вона може бути 338-340, тобто це вища ціна, ми вважаємо", - сказав він.

Раніше Фірташ повідомляв, що RUE повернув НАКу 1,7 млрд доларів, а також українській компанії 450 млн. доларів за транспортування і зберігання газу в підземних сховищах.

В кінці листопада "Нафтогаз", російський "Газпром" і RosUkrEnergo домовилися про врегулювання суперечки щодо повернення українським холдингом 12,1 млрд. куб. м газу RUE.

Згідно з підписаними документами, для виконання рішення Стокгольмського арбітражу "Нафтогаз" має провести повернення цього обсягу газу RosUkrEnergo.

НАК планує зробити це поетапно. У свою чергу RUE мала погасити заборгованість перед "Нафтогазом" на суму 1,7 млрд. доларів і перед "Газпромом" на суму 810 млн. доларів.

RosUkrEnergo хоче продати "Газпром експорту" 12,1 млрд. куб. м. газу


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті