Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 23:23 | London, Apr 23 21:23 | New York, Apr 23 17:23
Shanghai, Apr 24 05:23 | Tokyo, Apr 24 06:23 | Sydney, Apr 24 08:23

Росія і ЄС допоможуть Україні модернізувати ГТС

Росія і ЄС допоможуть Україні модернізувати ГТС
Рейтинг: 0
Голосів: 0




12 жовтня 2010 в 12:50 - Роман Зайцев


Росія і ЄС допоможуть Україні модернізувати ГТС

Посол Франції Жак Фор ввечері, 11 жовтня, заявив, що Франція допускає, що Україна, Росія і Європейський союз зможуть спільно модернізувати українську газотранспортну систему.  



За його словами посла, зараз ЄС розглядає можливість участі в такому спільному проекті, передає "Дзеркало тижня".

"На сьогодні пропозиція на столі переговорів у ЄС, так само як і у Франції, ми готові серйозно розглядати ці можливості", - зазначив він.

Жак Фор відзначив готовність української сторони вести переговори про такий спільний проект, і підкреслив, що з боку Євросоюзу також жодних перешкод немає.

Він зазначив, що необхідно почути думку російської сторони з приводу спільної модернізації ГТС.

Нагадаємо, що 7 жовтня президент Віктор Янукович і президент Франції Ніколя Саркозі обговорили модернізацію української газотранспортної системи.

Україна готова обговорювати з Росією її доступ до управління українською газотранспортною системою в обмін на доступ України до видобутку газу на російській території.

Росія і ЄС допоможуть Україні модернізувати ГТС


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті