Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 10:32 | London, Apr 19 08:32 | New York, Apr 19 04:32
Shanghai, Apr 19 16:32 | Tokyo, Apr 19 17:32 | Sydney, Apr 19 19:32

РФ хоче орендувати українські сховища газу

РФ хоче орендувати українські сховища газу
Рейтинг: 0
Голосів: 0




11 листопада 2010 в 17:40 - Роман Зайцев


РФ хоче орендувати українські сховища газу

Росія просить Україну вивчити питання про участь ТОВ "Міжнародний консорціум з управління і розвитку ГТС України" в експлуатації окремих західно-українських підземних сховищ газу на умовах оренди або у інших формах. Про це йдеться в матеріалах Мінпаливенерго.  



Відповідна пропозиція була зроблена російською стороною 16 вересня під час засідання учасників Газотранспортного консорціуму.

"Під час засідання російська сторона запропонувала розглянути питання про перспективи участі товариства в управлінні і розвитку ГТС України, а також в експлуатації окремих західно-українських ПСГ на умовах оренди або у інших формах", - сказано в повідомленні Мінпаливенерго.

24 вересня директор компанії "Газпром збут Україна" Анатолій Подмишальський повідомив, що НАК "Нафтогаз України" і російський "Газпром" схвалили на зборах учасників ТОВ ініціативу щодо внесення змін в українське законодавство щодо дозвіл допуску до управління українською ГТС іншим, крім Україна, країнам.

В 2002 році Україна і Росія домовилися створити міжнародний газовий консорціум, у січні 2003 року "Нафтогаз Україна" і "Газпром" зареєстрували консорціум як юридичну особу з часткою кожної з компаній по 50%.

У травні 2004 року "Нафтогаз Україна", "Газпром" і Ruhrgas AG (Німеччина) домовилися про умови участі німецької сторони в консорціумі.

Німецька сторона так і не була залучена до проекту, сам проект залишається не реалізованим.

РФ хоче орендувати українські сховища газу


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті