Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 04:34 | London, Apr 19 02:34 | New York, Apr 18 22:34
Shanghai, Apr 19 10:34 | Tokyo, Apr 19 11:34 | Sydney, Apr 19 13:34

Путін відмовив Азарову у зниженні ціни на газ

Путін відмовив Азарову у зниженні ціни на газ
Рейтинг: 0
Голосів: 0




28 жовтня 2010 в 12:00 - Роман Зайцев


Путін відмовив Азарову у зниженні ціни на газ

Прем'єр-міністру Миколі Азарову не вдалося умовити російського колегу Володимира Путіна піти на зниження ціни на газ для України.  



Про те, що переговори з цього питання зайшли в глухий кут, повідомив журналістам міністр енергетики РФ Сергій Шматко після закінчення засідання Комітету з питань економічного співробітництва україно-російської міждержавної комісії, пише газета "Дело".

"Прем‘єр-міністри на цю тему нічого не сказали, в яке становище ви ставите мене? - сказав Шматко.

На уточнюючі питання журналістів міністр енергетики РФ відповів, що позиція Росії в цьому питанні не змінилася - Росія вважає формулу ціни на газ справедливою.

За його словами, якщо Україна хоче домогтися зміни ціни на газ, вона повинна продемонструвати готовність піти на суттєві поступки Росії.

Він також дав зрозуміти питання ціноутворення мають вирішувати господарюючі суб‘єкти - "Газпром" і "Нафтогаз".

Як повідомлялося, напередодні засідання Комітету Микола Азаров заявляв, що угода щодо постачання російського природного газу, укладена попереднім урядом, у силу низки обставин не відповідає чинному законодавству України.

"Реалії ринку змінилися, тому й базова угода і формула визначення ціни вимагають перегляду. Крім цього, Україна приєдналася до Європейської енергетичної хартії і прийняла закон про ринок газу. Відповідно, змінилася і міжнародно-правова і внутрішня законодавча база, що враховувалися до свого часу під час укладення та виконання угод про постачання і транзит газу", - наголосив він.

Путін відмовив Азарову у зниженні ціни на газ


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті