Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 21:12 | London, Apr 24 19:12 | New York, Apr 24 15:12
Shanghai, Apr 25 03:12 | Tokyo, Apr 25 04:12 | Sydney, Apr 25 06:12

Путін сподівається, що цього року Україна не буде робити йому газових сюрпризів

Путін сподівається, що цього року Україна не буде робити йому газових сюрпризів
Рейтинг: 0
Голосів: 0




30 грудня 2010 в 11:40 - Роман Зайцев


Путін сподівається, що цього року Україна не буде робити йому газових сюрпризів

Прем'єр Росії Володимир Путін розраховує, що всі контракти з закордонними партнерами щодо поставок енергоносіїв будуть дотримуватися. Він також не очікує "газових" сюрпризів від зарубіжних колег у Новий рік.



"На сьогоднішній день у нас домовленості з усіма основними нашими партнерами про те, що ми будемо працювати в рамках досягнутих домовленостей. У нас є з усіма основними партнерами контракти - і з сусідами, з Україною, з Бєларуссю. Це діючі контракти, підписані і виконувані", - сказав прем'єр Росії. Глава уряду висловив надію, що "цього (спроб перегляду контрактів) не буде", передає "Інтерфакс-Україна".

Путін нагадав, що "ми багато в чому пішли назустріч нашим партнерам, багато зробили, і це коштувало нам чималих грошей". Він нагадав, що "Україні заплатили за Севастополь (перебування там Чорноморського флоту) величезні гроші і будемо далі платити".

Також Путін підтвердив відданість ідеї об'єднання "Газпрому" і "Нафтогазу".

"Я не вважаю, що це нікчемна ідея. Навпаки, це не позбавлено сенсу", - сказав Путін. Він нагадав, що пропозиція про об'єднання "Газпрому" і "Нафтогазу" належить йому.

"Якщо проаналізувати без жодних емоцій, то, звичайно, при об'єднанні НАК буде міноритарним акціонером, але це буде найбільша світова компанія, в якій він буде представлений ", - сказав Путін.

Він також підкреслив, що в цій компанії "Нафтогаз" "буде мати свій сильний голос, який завжди буде почутий в об'єднаній компанії". Крім того, як заявив прем'єр, "Нафтогаз" зможе взяти участь "в загальній роботі, в тому числі видобутку".

"Це не позбавлене сенсу", - сказав Путін.

Зазначимо, на початку грудня "Газпром" і "Нафтогаз" домовилися про створення двох спільних підприємств з видобування вугільного метану і освоєнню структури Палласа на шельфі Чорного моря. В ході зустрічі Міллер і Бойко також продовжили обговорення питань подальшого розвитку стратегічного партнерства між "Газпромом" і "Нафтогазом".

Путін сподівається, що цього року Україна не буде робити йому газових сюрпризів


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті