Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:49 | London, Apr 19 19:49 | New York, Apr 19 15:49
Shanghai, Apr 20 03:49 | Tokyo, Apr 20 04:49 | Sydney, Apr 20 06:49

Одна з найбільших нафтогазових корпорацій світу цікавиться газом в Україні

Одна з найбільших нафтогазових корпорацій світу цікавиться газом в Україні




28 грудня 2010 в 07:16 - Роман Зайцев


Одна з найбільших нафтогазових корпорацій світу цікавиться газом в Україні

Chevron Corporation, одна з найбільших нафтогазових корпорацій світу, вважає перспективними поклади нетрадиційного газу на території України, і зацікавлена у їх розробці.



Про це ішлося під час переговорів представників американської енергетичної компанії і ДК "Укргазвидобування", повідомляє прес-служба української компанії.

Як зазначається, компанія Chevron має позитивний досвід роботи за проектами з видобутку нетрадиційного газу, в тому числі в сусідніх з Україною Польщі та Румунії.

Зі свого боку, ДК "Укргазвидобування" зацікавлена в отриманні доступу до передових технологій, обміну досвідом у сфері буріння, видобутку природного газу та переробки вуглеводнів.

За результатами переговорів прийнято рішення про подальший розгляд та опрацювання шляхів і форм залучення інвестицій від компанії Chevron з метою реалізації проектів спільного видобутку покладів газу.

ДК "Укргазвидобування" є найбільшою газовидобувною компанією України, яка забезпечує понад 70% від загального видобутку газу в країні.

"Укргазвидобування" - вертикально інтегрована компанія із замкнутим циклом виробництва - від пошуку та розвідки родовищ нафти і газу, їх розробки, видобутку до транспортування, переробки вуглеводневої сировини і реалізації нафтопродуктів.

Chevron Corporation є однією з найбільших інтегрованих енергетичних компаній США, яка веде діяльність у 180 країнах.

Основна діяльність: видобуток нафти і газу, переробка, транспортування та продаж нафтопродуктів.

Одна з найбільших нафтогазових корпорацій світу цікавиться газом в Україні


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті