Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 07:18 | London, Apr 24 05:18 | New York, Apr 24 01:18
Shanghai, Apr 24 13:18 | Tokyo, Apr 24 14:18 | Sydney, Apr 24 16:18

НКРЕ відклала подорожчання газу для населення до 24 березня

НКРЕ відклала подорожчання газу для населення до 24 березня




17 березня 2011 в 15:40 - Роман Зайцев


НКРЕ відклала подорожчання газу для населення до 24 березня

Національна комісія регулювання електроенергетики відклала до 24 березня розгляд питання про перегляд тарифу на природний газ для населення.



Комісія також відклала на тиждень розгляд питання про коригування діючих тарифів на теплову енергію для суб‘єктів господарювання у сфері теплопостачання, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, проект Меморандуму української влади до Міжнародного валютного фонду передбачає, що НКРЕ підвищить ціни на природний газ для населення в цілому на 30% до липня 2011 року.

Згідно з документом, до 15 квітня НКРЕ планує підвищити на 20% ціни на газ для населення і на 26% - тарифи на опалення.

З 30 червня ціни на газ для населення зростуть ще на 10%, а тарифи на опалення з 1 жовтня - на 26%.

На засіданні 13 січня НКРЕ прийняла рішення підвищити з 1 лютого тарифи для населення, яке споживає понад 150 кВт-год електроенергії на місяць, на 30%.

Раніше уряд у рамках співпраці з МВФ планував підвищення цін на природний газ на 50% для населення і теплокомуненерго з 15 квітня 2011 року.

Однак у ході роботи місії фонду в Києві з 1 по 14 лютого уряду вдалося переконати МВФ в необхідності більш плавного та поступового підвищення цін на газ.

НКРЕ відклала подорожчання газу для населення до 24 березня


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Україна закачала у сховища 13 млрд. кубометрів газу Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті