Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 22:35 | London, Apr 25 20:35 | New York, Apr 25 16:35
Shanghai, Apr 26 04:35 | Tokyo, Apr 26 05:35 | Sydney, Apr 26 07:35

Українцям продають 30% неякісного пального по високих цінах

Українцям продають 30% неякісного пального по високих цінах




5 квітня 2011 в 16:00 - Роман Зайцев


Українцям продають 30% неякісного пального по високих цінах

Згідно з даними моніторингу якості нафтопродуктів на українських АЗС, який був проведений органами захисту прав споживачів Держспоживстандарту, обсяг реалізації неякісного палива становить близько 30% від загального обсягу нафтового ринку.



Про це заявила перший заступник голови Держспоживстандарту Владислава Хижняк, передають "Экономические известия".

"Територіальними органами захисту прав споживачів проведено моніторинг якості нафтопродуктів практично по всіх регіонах України. Результати моніторингу свідчать про те, що обсяг реалізації неякісного палива становить близько 30% від загального обсягу нафтового ринку України. Причому щодо дизельного палива - до 50%", сказала Хижняк.

За її словами, такому стану справ передували як об‘єктивні, так і суб‘єктивні причини, серед яких вимоги закону про основи державного нагляду у сфері господарської діяльності, істотне ускладнення плану перевірок територіальними органами Держспоживстандарту за умови попередження суб‘єкта господарювання за 10 днів до проведення перевірки.

Також за словами Хижняк, до цього часу минулим урядом не виділялися кошти на відбір зразків і проведення лабораторних досліджень.

Українцям продають 30% неякісного пального по високих цінах


Новини Статті Аналітика
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Державне регулювання викидами та забрудненням довкілля: інноваційна пастка Державне регулювання викидами та забрудненням довкілля: інноваційна пастка Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" 25 травня проведе аукціон з продажу 12,5 тис. т світлих нафтопродуктів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" продаватиме бензин з Лисичанського НПЗ в кінці травня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті