Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 15:12 | London, Apr 23 13:12 | New York, Apr 23 09:12
Shanghai, Apr 23 21:12 | Tokyo, Apr 23 22:12 | Sydney, Apr 24 00:12

У справі про різке подорожчання бензину проходять три мережі АЗС

У справі про різке подорожчання бензину проходять три мережі АЗС




17 березня 2011 в 18:20 - Роман Зайцев


У справі про різке подорожчання бензину проходять три мережі АЗС

Прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що Антимонопольний комітет України (АМКУ) розслідує дії трьох мереж заправних станцій, які мають ознаки картельної змови, тоді як сам АМКУ раніше повідомляв про порушення справи стосовно п’яти мереж АЗС.



"Я вимагаю, щоб санкції до тих, хто намагається нажитися на громадянах, були максимальними і невідворотними", - сказав Азаров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відповідачами у справі про різке зростання цін на бензин залучені ПІІ Лукойл-Україна, ПП ОККО-Нафтопродукт, ТОВ Континент Нафто Трейд, ТОВ Альянс Холдинг і СП ТОВ Кершер.

У грудні 2010 року Міненерго звернулося з листом до прем‘єр-міністра Миколи Азарова щодо необхідності проведення спеціального розслідування щодо імпорту нафтопродуктів в Україну і введення загороджувальних мит на імпорт нафтопродуктів.

У свою чергу, Мінекономрозвитку дійшло висновку, що Міненерго, яке ініціює введення мит, в записці про необхідність цього заходу невірно виклало рівень співвідношення цін імпорту і українських нафтопродуктів.

"Згідно з висновками Мінфіну, показники статистичної інформації Міненерго не відповідають офіційним даним Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, а саме вартість бензинів і дизельного палива вітчизняного виробництва завищена приблизно на 30%", - зазначено в листі Мінекономрозвитку.

Також міністерство повідомило, що Міненерго в своїх обґрунтуваннях щодо необхідності мит занизило середню митну вартість бензинів.

Тим не менше, зазначає А-95, незважаючи на дані висновки, 4 січня 2011 Міненерго надіслало повторного листа першому віце-прем‘єр-міністру, міністру економічного розвитку і торгівлі Андрію Клюєву про необхідність введення загороджувальних мит на імпорт нафтопродуктів.

У справі про різке подорожчання бензину проходять три мережі АЗС


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Технології виробництва біопалива Технології виробництва біопалива ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Золото на міжнародних ринках продовжує стабільно і довгостроково дорожчати Золото на міжнародних ринках продовжує стабільно і довгостроково дорожчати Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" на біржових торгах не вдалося продати 12,5 тисяч тонн палива Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Литовці хочуть гнучкої ставки акцизу на бензин в Україні Литовці хочуть гнучкої ставки акцизу на бензин в Україні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті