Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 10:35 | London, Apr 25 08:35 | New York, Apr 25 04:35
Shanghai, Apr 25 16:35 | Tokyo, Apr 25 17:35 | Sydney, Apr 25 19:35

Ревізори будуть перевіяти заправки раптово

Ревізори будуть перевіяти заправки раптово




16 листопада 2010 в 16:30 - Роман Зайцев


Ревізори будуть перевіяти заправки раптово

Держспоживстандарт пропонує повернутися до практики проведення раптових перевірок якості нафтопродуктів на АЗС в Україні, без попереднього інформування суб'єкта господарювання.  



Про це заявив голова Держспоживстандарту Олександр Матвійчук, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

За його словами, найближчим часом буде розглянутий законопроект "Про ринковий нагляд та контроль продукції", згідно з яким контролюючі органи не повинні будуть за 10 днів попереджати про перевірку суб‘єкт господарювання.

"Тільки раптові перевірки можуть бути ефективними. Чесні оператори ринку - відомі брендові компанії - завжди готові до них, а от недобросовісні встигають за ці 10 днів приховати свій неякісний продукт. Подібної практики немає в жодній європейській країні", - наголосив Матвійчук.

Згідно з документом, функції контролю якості нафтопродуктів покладені на Держспоживстандарт.

На думку голови Держспоживстандарту, на сьогодні сертифікація не може повною мірою убезпечити ринок від неякісних нафтопродуктів внаслідок того, що більшість порушень відбувається саме на ринку.

Ревізори будуть перевіяти заправки раптово


Новини Статті Аналітика
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" 25 травня проведе аукціон з продажу 12,5 тис. т світлих нафтопродуктів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" продаватиме бензин з Лисичанського НПЗ в кінці травня Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті