Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 14:18 | London, Apr 25 12:18 | New York, Apr 25 08:18
Shanghai, Apr 25 20:18 | Tokyo, Apr 25 21:18 | Sydney, Apr 25 23:18

Міненерго у подорожчанні бензину звинувачує імпортерів

Міненерго у подорожчанні бензину звинувачує імпортерів




9 березня 2011 в 16:31 - Роман Зайцев


Міненерго у подорожчанні бензину звинувачує імпортерів

Міненерго пояснює зростання роздрібних цін на нафтопродукти в Україні світовими тенденціями та діяльністю окремих імпортерів палива.



Про це повідомив журналістам міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко.

"Зараз, на жаль, негативні тенденції на ринку нафти і нафтопродуктів у світі, і це відображається на Україні", - сказав він, повідомляє "Обком" з посиланням на "Українські новини".

"У нас є суттєві претензії до деяких імпортерів, які, на наш погляд, використовували цю ситуацію і діяльністю яких зараз займається Антимонопольний комітет", - сказав міністр.

Бойко також зазначив, що на відміну від ринків інших країн в Україні підвищення цін на нафтопродукти відбувалося без різких стрибків.

Як відомо, з початку грудня 2010 року середні роздрібні ціни на нафтопродукти підвищилися з 6,99-7,69 гривні/літр до 8,30-9,17 гривні/літр (станом на 4 березня).

Міненерго у подорожчанні бензину звинувачує імпортерів


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" на біржових торгах не вдалося продати 12,5 тисяч тонн палива Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті